50.srce.hr - U srcu digitalne transformacije znanosti i visokog obrazovanja!

Portal Hrčak prezentiran u okviru manifestacije Open Access Week

2. 11. 2011.

U okviru globalnog tjedna promicanja otvorenog pristupa informacijama - Open Access Week, u vremenu od 26. do 27. listopada, na Sveučilišnom kampusu u Rijeci održano je događanje tijekom kojeg je Srce predstavilo Portal znanstvenih časopisa Republike Hrvatske - HRČAK. Ovo je događanje, s ciljem promocije koncepta otvorenog pristupa informacijama u akademskoj zajednici, organizirao InTech, jedan od izdavača znanstvene literature s otvorenim pristupom. Više o događanju možete naći na adresi http://www.intechweb.org/show.html, a o Portalu Hrčak na http://hrcak.srce.hr.

Izdvojena događanja Srca

lip 16

16. lipnja organiziramo nacionalnu konferenciju korisnika sustava za e-učenje Moodle.

lip 18

Ako se želite upoznati s osnovnim mogućnostima programa Excel, prijavite se na radionicu koja će se održati u online okruženju, uz vodstvo predavača. Radionica će se održati u petak, 18. 6. 2021., s početkom u 9 sati. Prijave su u tijeku.

lip 23

Želite li se upoznati s osnovama CSS-a - tehnologije za oblikovanje web-stranica? Prijavite se na tečaj koji će se održati u online okruženju, uz vodstvo predavača. Tečaj će započeti u srijedu, 23. 6. 2021. u 9 sati. Prijave su u tijeku.

lip 28

Ako se želite upoznati s naprednim mogućnostima rada u programu Excel i unaprijediti svoje znanje o proračunskim tablicama, prijavite se na tečaj koji će se održati u online okruženju, uz vodstvo predavača. Tečaj započinje u ponedjeljak, 28. 6. 2021., u 17 sati. Prijave su u tijeku.