Posjet studenata Erasmus IP Centru za e-učenje

15. 9. 2011.

Studenti Sveučilišta Aberta (Portugal), Sveučilišta Hacettepe (Turska) i Sveučilišta u Ljubljani (Slovenija) posjetili su 15. rujna 2011. godine Centar za e-učenje Sveučilišnog računskog centra Srce u okviru Erasmus Intenzivnog programa „Information and communication technology in supporting the educational process“  čiji je nositelj Odsjek za informacijske znanosti Filozofskog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu.

U okviru Intenzivnog programa studenti u multinacionalnom okruženju obrađuju specifične, interdisciplinarne teme koje nisu sastavni dio nastavnog plana i programa te se informiraju o iskustvima drugih sveučilišta. Teme obuhvaćaju područja kao što su Libraries and e-learning; Quality management in e-learning; Assessment in e-learning; Intellectual property rights in the digital age; Information literacy, Service E-learning, Psychology and LIS environment i New media and virtual worlds as educational platform.

Djelatnici Centra za e-učenje studentima su predstavili Srce i Centar za e-učenje  te održali prezentaciju o implementaciji e-učenja na Sveučilištu u Zagrebu i ulozi Centra u procesu implementacije te na kraju predstavili sustav za webinare.

Izdvojena događanja Srca

ruj 01

Svake godine u rujnu organiziramo niz predavanja namijenjenih novim studentima Sveučilišta u Zagrebu.

ruj 23

Od 23. do 27. rujna održavamo Tjedan Centra za e-učenje - niz radionica i tečajeva za nastavnike.

ruj 24

Steknite znanja i vještine potrebne za administraciju operacijskih sustava Windows ili Linux. Prijave za novi ciklus koji počinje 24. 9. 2019. su u tijeku.

ruj 30

Ove se godine Tjedan cjeloživotnog učenja obilježava od 30. 9. do 6. 10. 2019, a Srce će se ponovno uključiti i svojim aktivnostima. Zamolila bih da informaciju o tome objavite na webu i društvenim mrežama.

lis 14

Steknite znanja potrebna za administaciju operacijskog sustava Linux. Tečaj počinje 14. 10. 2019. u 9 sati. Prijave su u tijeku.