Posjet studenata Erasmus IP Centru za e-učenje

15. 9. 2011.

Studenti Sveučilišta Aberta (Portugal), Sveučilišta Hacettepe (Turska) i Sveučilišta u Ljubljani (Slovenija) posjetili su 15. rujna 2011. godine Centar za e-učenje Sveučilišnog računskog centra Srce u okviru Erasmus Intenzivnog programa „Information and communication technology in supporting the educational process“  čiji je nositelj Odsjek za informacijske znanosti Filozofskog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu.

U okviru Intenzivnog programa studenti u multinacionalnom okruženju obrađuju specifične, interdisciplinarne teme koje nisu sastavni dio nastavnog plana i programa te se informiraju o iskustvima drugih sveučilišta. Teme obuhvaćaju područja kao što su Libraries and e-learning; Quality management in e-learning; Assessment in e-learning; Intellectual property rights in the digital age; Information literacy, Service E-learning, Psychology and LIS environment i New media and virtual worlds as educational platform.

Djelatnici Centra za e-učenje studentima su predstavili Srce i Centar za e-učenje  te održali prezentaciju o implementaciji e-učenja na Sveučilištu u Zagrebu i ulozi Centra u procesu implementacije te na kraju predstavili sustav za webinare.

Izdvojena događanja Srca

Trenutno nema događanja.