Potražite nas na ovogodišnjoj Smotri

14. 11. 2014.

Svečanim otvaranjem u Francuskom paviljonu Studentskog centra 14. studenog 2014. počela je 19. smotra Sveučilišta u Zagrebu. Srce i ove godine pruža tehničku i stručnu potporu.

Smotru su svečanim govorom otvorili prorektorica za studente, studije i upravljanje kvalitetom prof. dr. sc. Ivana Čuković-Bagić i rektor Sveučilišta u Zagrebu prof. dr. sc. Damir Boras koji je nakon umjetničkog programa proglasio Smotru otvorenom.

Smotra se održava u prostoru Studentskog centra u Zagrebu, Savska 25, od 14. do 15. studenoga 2014. Uz 33 fakulteta i akademije Sveučilišta u Zagrebu, posjetiteljima će se u dva dana predstaviti i četrdesetak ostalih sudionika, tj. veleučilišta, visokih škola te drugih sudionika iz Hrvatske i inozemstva.

Osim tehničke potpore Sveučilištu u Zagrebu u organizaciji Smotre, Srce se na Smotri predstavlja i sa štandom na kojem će svi zainteresirani posjetitelji moći dobiti informacije o Srcu i uslugama koje nudi. Također će biti dostupni i promotivni materijali. Ove godine na štandu Srca posebno će biti predstavljeni obrazovni programi Srca, a dodatno će biti istaknute i usluge koje su zanimljive budućim studentima i koje im olakšavaju studiranje.

Smotra Sveučilišta dobra je prilika za predstavljanje budućim studentima Sveučilišta u Zagrebu, ali i sadašnjima studentima, nastavnicima kao i svim zainteresiranim posjetiteljima.

Program Smotre potražite na stranicama smotra.unizg.hr.

Izdvojena događanja Srca

Trenutno nema događanja.