Poziv na predavanje "Cloud Computing i povezani uređaji: platforma za novu poslovnu vrijednost"

16. 9. 2011.

Predavanje pod nazivom "Cloud Computing i povezani uređaji: platforma za novu poslovnu vrijednost" održat će gospodin Lorenzo Madrid (World Wide Director for Technology Office Strategy in Public Sector, Microsoft Corporation) u ponedjeljak, 19. rujna 2011. godine u 16 sati u Sveučilišnom računskom centru Srce, dvorana E, J. Marohnića 5, na engleskom jeziku, a trajat će 45 minuta nakon čega će prisutni sudionici imati prilike postaviti pitanja predavaču.

Gospodin Madrid predstavit će Microsoftovo viđenje nove ere računalstva, u kojoj inovativne softverske aplikacije na pametnim uređajima, uz podršku internetskih spremišta podataka i servisa, pojedincima nude veću kontrolu nad informacijama te privlačnije i naprednije značajke na računalima, mobilnim telefonima i drugim uređajima. Predavanje će dati pregled novih mogućnosti koje otvara cloud computing te ukazati na zanimljive trendove koji mijenjaju naš život i naše poslovanje.

Predavanje se održava u organizaciji tvrtke Microsoft Hrvatska i Microsoftove IT-akademije u Sveučilišnom računskom centru, a bit će prenošeno i uživo putem interneta.

Izdvojena događanja Srca

srp 04

Webinar "Registracije v4 sučelja u OpenAIRE-u za urednike repozitorija u sustavu Dabarodržat će se 4. srpnja 2022. od 10 do 10:45 sati.