Predstavljanje "Tečaja samostalnog razvoja ePortfelja"

25. 9. 2015.

U okviru Tjedna Centra za e-učenje 2015. predstavit ćemo i Tečaj samostalnog razvoja ePortfelja. Prezentaciju ovog masovnog on-line otvorenog tečaja (MOOC) održat će dr. sc. Igor Balaban, voditelj Europortfolio inicijative s Fakulteta organizacije i informatike Sveučilišta u Zagrebu u srijedu, 30. rujna u 13:00 sati. Tečaj samostalnog razvoja ePortfelja usmjeren je na studente, nastavnike, obrazovne ustanove i sve one koji su zainteresirani za korištenje ePortfelja. Kroz sedam modula polaznici imaju priliku steći praktično znanje za stvaranje ePortoflio strategije, a na razini pojedinca ili organizacije. Tečaj je razvijen u suradnji s članovima Europortfolio mreže te se do sada kao MOOC izveo na engleskom, španjolskom i poljskom jeziku. Sada se izvodi i na hrvatskom jeziku. Srce će omogućiti svim zainteresiranima praćenje prezentacije i putem sustava za webinare na adresi https://connect.srce.hr/ceu_webinari/.

Izdvojena događanja Srca

stu 19

Jeste li znali da postoje alati koji vam mogu pomoći prilikom izrade i organizacije bibliografskih izvora i umetanja referenci u tekst? Da biste naučili raditi s njima, prijavite se na tečaj koji se održava u utorak, 19. 11. 2019., u 9 sati.

stu 19

Želite li naučiti raditi s besplatnim alatima za grafički dizajn? Prijavite se na tečaj koji će započeti u utorak, 19. 11. 2019., u 9:00 sati. Prijave su u tijeku.

stu 22

Tijekom jednodnevnog predavanja saznajte što su to certifikati i na koje se sve načine koriste. Predavanje je otvoreno za sve zainteresirane.