Prijavite poster-prezentaciju na konferenciji Srce DEI 2023

29. 11. 2022.

Srce od 28. do 30. ožujka 2023. organizira konferenciju Dani e-infrastrukture Srce DEI 2023 koja će se održavati u Mozaik Event Centru i Sveučilišnom računskom centru u Zagrebu, a program konferencije pokriva sljedeća tematska područja:

  • Napredno računanje
  • Upravljanje podatcima, briga o podatcima i istraživački softver
  • Znanstvena komunikacija
  • Izazovi primjene digitalnih tehnologija u obrazovanju
  • Obrazovanje u digitalno doba - digitalne kompetencije nastavnika i studenata i dizajn nastave
  • Kvantne komunikacije
  • Informacijski sustavi u znanosti i visokom obrazovanju
  • Istraživačke infrastrukture i otvorena znanost
  • Virtualni kampusi, virtualne iskaznice

Sudjelujete li na međunarodnom ili nacionalnom projektu ili inicijativi iz područja koja su navedena, i željeli biste tijek ili rezultate predstaviti široj publici, izlaganje u obliku poster-prezentacija na konferenciji Srce DEI 2023 prava je prilika za vas. Prezentacijom postera pružate mogućnost sudionicima konferencije da saznaju više o vašem radu i u izravnom kontaktu s njima razmjenjujete svoja iskustva i zapažanja.

Prijave su otvorene, broj poster-prezentacija je ograničen, a krajnji rok za prijavu je 31. siječnja 2023.

Programski odbor konferencije Srce DEI 2023 razmotrit će sve zaprimljene prijedloge izlaganja. Prijave će biti prihvaćene ovisno o kvaliteti prijave, relevantnosti za konferenciju i povezanosti s ostalim elementima programa konferencije.

Povratna informacija o prihvaćanju prijedloga bit će poslana najkasnije do 14. veljače 2023. godine.

Predstavljanje poster-prezentacija održavat će se u vrijeme pauza između tematskih blokova, a predstavljanje poster-prezentacije u trajanju od tri minute bit će omogućeno na glavnoj pozornici konferencije.

Srce DEI 2023 je ujedno i završna konferencija projekta Hrvatski znanstveni i obrazovni oblak (HR-ZOO).

Vizual poster-prezentacije


Izdvojena događanja Srca

velj 07

Želite naučiti raditi s besplatnim alatima za grafički dizajn? Prijavite se na tečaj koji se održava u online okruženju uz vodstvo predavača, a započet će u utorak, 7. veljače 2023. u 9 sati. Prijave su u tijeku.

velj 13

Ako se želite naučiti služiti programom Excel kako biste izradili i uredili svoje proračunske tablice, prijavite se na tečaj koji će se održati u online okruženju uz vodstvo predavača. Tečaj započinje u ponedjeljak, 13. veljače 2023., u 16:30 sati. Prijave su u tijeku. 

Ožu 03

BSidesZagreb, međunarodno okupljanje stručnjaka iz područja informacijske sigurnosti održat će se 3. ožujka 2023.

Ožu 06

Sveučilišni računski centar i ove će se godine uključiti u obilježavanje međunarodnog Tjedna otvorenog obrazovanja koji će se održati od 6. do 10. ožujka 2023.

Ožu 28

Srce od 28. do 30. ožujka 2023. organizira stručnu konferenciju Srce DEI 2023, ujedno i završnu konferenciju nacionalnog strateškog projekta HR-ZOO.