50.srce.hr - U srcu digitalne transformacije znanosti i visokog obrazovanja!

Prijenos sastanka organizacije Research Data Alliance (RDA) s hrvatskim istraživačima

24. 10. 2017.

Danas u 9 sati i 30 minuta počinje prijenos sastanka/rasprave hrvatskih istraživača s europskim ogrankom organizacije RDA, prijenos je otvoren za sve zainteresirane.

Prijenosu možete pristupiti na adresi http://connect.srce.hr/rda. Prijaviti se možete svojim AAI@EduHr korisničkim računom ili kao gost.

Ako imate poteškoća s pristupom virtualnoj sobi (na gore navedenom linku), deinstalirajte Adobe Connect add-in s računala te ponovo pristupite virtualnoj sobi. Sustav će vam ponuditi instalaciju najnovije inačice Adobe Connect add-ina.

Reseach Data Alliance (RDA) je globalna organizacija koja promiče vrijednost i brigu za istraživačke podatke i zalaže se za načelo slobodnog dijeljenja istraživačkih podataka.

Program događanja objavljen je na stranici RDA.


Izdvojena događanja Srca

tra 19

Ako se želite upoznati s naprednim mogućnostima rada u programu Excel i unaprijediti svoje znanje o proračunskim tablicama, prijavite se na tečaj koji će se održati u online okruženju, uz vodstvo predavača. Tečaj će započeti u ponedjeljak, 19. travnja 2021., u 16:30 sati. Prijave su u tijeku.

tra 28

Srce 28. i 29. travnja organizira stručnu konferenciju Srce DEI 2021, ujedno i konferenciju nacionalnog strateškog projekta HR-ZOO, koja će se održati virtualno.

svi 03

Ako žele nadograditi i upotpuniti svoje znanje i postati izvrstan korisnik programa Excel, prijavite se na tečaj koji će se održati u online okruženju, uz vodstvo predavača. Tečaj će započeti u ponedjeljak, 3. svibnja 2021., u 17 sati. Prijave su u tijeku.

svi 10

Želite li naučiti služiti se programom Access i kreirati baze podataka? Prijavite se na tečaj koji će se održati u online okruženju, uz vodstvo predavača. Tečaj će započeti u ponedjeljak, 10. svibnja 2021., u 9 sati. Prijave su u tijeku.

svi 25

Ako se želite upoznati s naprednim mogućnostima rada u programu Excel i unaprijediti svoje znanje o proračunskim tablicama, prijavite se na tečaj koji će se održati u online okruženju, uz vodstvo predavača. Tečaj će započeti u utorak, 25. svibnja 2021., u 17 sati. Prijave su u tijeku.