Prijenos sastanka organizacije Research Data Alliance (RDA) s hrvatskim istraživačima

24. 10. 2017.

Danas u 9 sati i 30 minuta počinje prijenos sastanka/rasprave hrvatskih istraživača s europskim ogrankom organizacije RDA, prijenos je otvoren za sve zainteresirane.

Prijenosu možete pristupiti na adresi http://connect.srce.hr/rda. Prijaviti se možete svojim AAI@EduHr korisničkim računom ili kao gost.

Ako imate poteškoća s pristupom virtualnoj sobi (na gore navedenom linku), deinstalirajte Adobe Connect add-in s računala te ponovo pristupite virtualnoj sobi. Sustav će vam ponuditi instalaciju najnovije inačice Adobe Connect add-ina.

Reseach Data Alliance (RDA) je globalna organizacija koja promiče vrijednost i brigu za istraživačke podatke i zalaže se za načelo slobodnog dijeljenja istraživačkih podataka.

Program događanja objavljen je na stranici RDA.


Izdvojena događanja Srca

pro 14

Ako se želite upoznati s naprednim mogućnostima rada u programu Excel i unaprijediti svoje znanje o proračunskim tablicama, prijavite se na tečaj koji će se održati u online okruženju, uz vodstvo predavača, koji će započeti u  ponedjeljak 14. 12. 2020. u 16:30 sati. Prijave su u tijeku.

sij 27

U prvom tečaju Linux akademije upoznajte se s administracijom Linux poslužitelja. Online tečaj počinje 27. 1. 2021. u 9 sati. Prijave su u tijeku.