Primjena medija u obrazovnom procesu i europska iskustva

22. 9. 2014.

U četvrtak, 25. 9. u 15 sati u Srcu gostuje Sally Reynolds, poznata stručnjakinja u području e-učenja i izvršna urednica biltena "Media  and Learning". Gospođa Reynolds održat će predavanje na temu kako integrirati medije u obrazovni proces.
Na predavanju će gospođa Reynolds iznijeti svoja dugogodišnja iskustva u primjeni i integraciji medija (audio, video, grafika i animacije) u nastavi. Uz to  raspravljat će se o važnosti zajednice u razmjeni informacija i iskustava u primjeni medija u nastavi u cilju unaprjeđenja kvalitete nastave te poticanja studenata da aktivno sudjeluju u nastavi. Predstavit će se i međunarodna nagrada - MEDEA Award te udruga Media & Learning. Nakon uvodnog predavanja, predviđeno je vrijeme za diskusiju.
Više o predavanj saznajte na stranicama Tjedna CEU.

Izdvojena događanja Srca

Ožu 02

Steknite znanja i vještine potrebne za naprednu administraciju operacijskih sustava Windows i Linux, sigurnost operacijskih sustava te osnove računalnih mreža. Prijave za novi ciklus koji počinje 2. 3. 2020. su u tijeku.

svi 11

Ovladajte naprednom administracijom Linux poslužitelja. Tečaj Linux akademije počinje 11. 5. 2020. u 17 sati. Prijave su u tijeku.