50.srce.hr - U srcu digitalne transformacije znanosti i visokog obrazovanja!

Pristup usluzi MojOblak korištenjem preglednika Chrome i Firefox

23. 3. 2018.

Korisnici koji trenutno pristupaju usluzi MojOblak korištenjem preglednika Chrome i Firefox trenutno dobivaju upozorenje "The site ahead may contain harmful programs".

Upozorenje se javlja jer je jedan od korisnika usluge MojOblak javno podijelio nesiguran sadržaj koji je Google indeksirao i počeo upozoravati sve korisnike koji pristupaju usluzi MojOblak.

Nesigurni sadržaj je uklonjen i Google je o tome obaviješten, no do uklanjanja upozorenja može proći i do 72 sata.

Korisnici u međuvremenu mogu nastaviti sigurno koristiti uslugu MojOblak tako da izaberu opcije "See details" i "Ignore the risk".


Izdvojena događanja Srca

lip 16

16. lipnja organiziramo nacionalnu konferenciju korisnika sustava za e-učenje Moodle.

lip 18

Ako se želite upoznati s osnovnim mogućnostima programa Excel, prijavite se na radionicu koja će se održati u online okruženju, uz vodstvo predavača. Radionica će se održati u petak, 18. 6. 2021., s početkom u 9 sati. Prijave su u tijeku.

lip 23

Želite li se upoznati s osnovama CSS-a - tehnologije za oblikovanje web-stranica? Prijavite se na tečaj koji će se održati u online okruženju, uz vodstvo predavača. Tečaj će započeti u srijedu, 23. 6. 2021. u 9 sati. Prijave su u tijeku.

lip 28

Ako se želite upoznati s naprednim mogućnostima rada u programu Excel i unaprijediti svoje znanje o proračunskim tablicama, prijavite se na tečaj koji će se održati u online okruženju, uz vodstvo predavača. Tečaj započinje u ponedjeljak, 28. 6. 2021., u 17 sati. Prijave su u tijeku.