Priznanje Srcu na EUNIS konferenciji za rad o digitalnim značkama

7. 6. 2019.

Na konferenciji EUNIS 2019 (http://www.eunis.org/eunis2019/), 6. lipnja 2019. u Trondheimu, Norveška, Srcu je dodijeljeno priznanje za rad "Why digital badges matter? (SRCE experience)" koji su napisale Sandra Kučina Softić, Tamara Birkić, Sabina Rako, Irena Jandrić i Tona Radobolja.
Rad je dobio priznanje kao jedan od šest finalista u izboru za The EUNIS Dørup E-learning Award. Rad je na konferenciji prezentirala Sabina Rako.

Ovo je treće priznanje Srcu na konferenciji EUNIS; prvo priznanje za uži izbor za nagradu EUNIS Dørup 2013. godine dobio je rad „Use of the e-portfolio in the educational process" autora Sandra Kučina Softić, Tona Perišić, Zvonko Martinović i Zoran Bekić. Drugo priznanje - EUNIS Elite Award - dobio je 2017. godine rad "DABAR – the national infrastructure for digital repositories" skupine autora Draženko Celjak, Zoran Bekić, Marko Cundeković, Ljiljana Jertec, Miroslav Milinović i Alen Zubić.

European University Information Systems (EUNIS) je europska organizacija koja kroz razmjenu iskustva i zajednički rad nastoji doprinijeti naprednoj i učinkovitoj primjeni informacijskih tehnologija u visokom obrazovanju u Europi. Konferencija EUNIS održava se jednom godišnje i namijenjena je osobama odgovornim za informacijske tehnologije na visokim učilištima i istraživačkim ustanovama.

Sabina Rako, predstojnica Sektora za obrazovne usluge Srca


Izdvojena događanja Srca

lis 23

Natjecanje Copernicus Hackathon održat će se u Srcu 23. i 24. listopada 2019. godine u okviru Copernicus programa u organizaciji Geodetskog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu.

lis 28

Želite li se upoznati s osnovama CSS-a – tehnologije za oblikovanje web-stranica? Prijavite se na tečaj koji će započeti u ponedjeljak, 28. 10. 2019., u 9:00 sati.
Prijave su u tijeku.

stu 07

Trebate li pomoć kod uporabe programa Word prilikom oblikovanja seminarskog ili nekog drugog rada tijekom studija? Prijavite se na radionicu koja se održava u četvrtak, 7. 11. 2019. od 16:30 sati. Prijave su u tijeku.

stu 11

Želite li ovladati uporabom programa PowerPoint i naučiti izraditi "moćne" prezentacije? Prijavite se na besplatnu radionicu koja se održava u ponedjeljak,  11. 11. 2019., od 16:30 sati. Prijave su u tijeku.