Priznanje Srcu na EUNIS konferenciji za rad o digitalnim značkama

7. 6. 2019.

Na konferenciji EUNIS 2019 (http://www.eunis.org/eunis2019/), 6. lipnja 2019. u Trondheimu, Norveška, Srcu je dodijeljeno priznanje za rad "Why digital badges matter? (SRCE experience)" koji su napisale Sandra Kučina Softić, Tamara Birkić, Sabina Rako, Irena Jandrić i Tona Radobolja.
Rad je dobio priznanje kao jedan od šest finalista u izboru za The EUNIS Dørup E-learning Award. Rad je na konferenciji prezentirala Sabina Rako.

Ovo je treće priznanje Srcu na konferenciji EUNIS; prvo priznanje za uži izbor za nagradu EUNIS Dørup 2013. godine dobio je rad „Use of the e-portfolio in the educational process" autora Sandra Kučina Softić, Tona Perišić, Zvonko Martinović i Zoran Bekić. Drugo priznanje - EUNIS Elite Award - dobio je 2017. godine rad "DABAR – the national infrastructure for digital repositories" skupine autora Draženko Celjak, Zoran Bekić, Marko Cundeković, Ljiljana Jertec, Miroslav Milinović i Alen Zubić.

European University Information Systems (EUNIS) je europska organizacija koja kroz razmjenu iskustva i zajednički rad nastoji doprinijeti naprednoj i učinkovitoj primjeni informacijskih tehnologija u visokom obrazovanju u Europi. Konferencija EUNIS održava se jednom godišnje i namijenjena je osobama odgovornim za informacijske tehnologije na visokim učilištima i istraživačkim ustanovama.

Sabina Rako, predstojnica Sektora za obrazovne usluge Srca


Izdvojena događanja Srca

kol 24

Ako se želite naučiti služiti programom PowerPoint pomoću kojeg možete izrađivati elektroničke prezentacije na svom računalu, prijavite se na vikend tečaj koji započinje u subotu, 24. 8. 2019. u  9:00 sati. Prijave su u tijeku!

ruj 23

Želite li naučiti služiti se programom Access i kreirati baze podataka? Prijavite se na tečaj koji će započeti u ponedjeljak, 23. 9. 2019., u 17:30 sati. Prijave su u tijeku.

ruj 24

Steknite znanja i vještine potrebne za administraciju operacijskih sustava Windows ili Linux. Prijave za novi ciklus koji počinje 24. 9. 2019. su u tijeku.

lis 14

Steknite znanja potrebna za administaciju operacijskog sustava Linux. Tečaj počinje 14. 10. 2019. u 9 sati. Prijave su u tijeku.