50.srce.hr - U srcu digitalne transformacije znanosti i visokog obrazovanja!

Proširena bežična mreža u studentskom domu u Splitu

18. 6. 2015.

U studentskom domu Spinut (Hostel Spinut) u Splitu proširena je bežična mreža za dodatnu 21 bežičnu pristupnu točku čime su bežičnom mrežom pokriveni svi smještajni kapaciteti tog doma (ukupno 180 ležaja) Srce je kroz savjetodavne usluge Centra potpore za mrežne infrastrukture studentskih domova - StuDOM - pomoglo studentskom centru u realizaciji proširenja bežične mreže izradom tehničke specifikacije za nabavu aktivne mrežne opreme, određivanjem pozicija za postavljanje bežičnih pristupnih točaka kao i podešavanjem opreme i puštanjem u rad. Uspostavljena bežična mreža na studentskom domu u Splitu kompatibilna je s postojećom središnjom  infrastrukturom za nadzor i upravljanje bežičnim mrežama u RH smještenom na virtualnim poslužiteljima u Srcu te je djelatnicima studentskog centra u Splitu zaduženima za održavanje domske infrastrukture omogućen pristup na središnji sustava nadzora i upravljanja radi lakšeg administriranja i upravljanja uspostavljenom infrastrukturom.

Izdvojena događanja Srca

lip 16

16. lipnja organiziramo nacionalnu konferenciju korisnika sustava za e-učenje Moodle.

lip 18

Ako se želite upoznati s osnovnim mogućnostima programa Excel, prijavite se na radionicu koja će se održati u online okruženju, uz vodstvo predavača. Radionica će se održati u petak, 18. 6. 2021., s početkom u 9 sati. Prijave su u tijeku.

lip 23

Želite li se upoznati s osnovama CSS-a - tehnologije za oblikovanje web-stranica? Prijavite se na tečaj koji će se održati u online okruženju, uz vodstvo predavača. Tečaj će započeti u srijedu, 23. 6. 2021. u 9 sati. Prijave su u tijeku.

lip 28

Ako se želite upoznati s naprednim mogućnostima rada u programu Excel i unaprijediti svoje znanje o proračunskim tablicama, prijavite se na tečaj koji će se održati u online okruženju, uz vodstvo predavača. Tečaj započinje u ponedjeljak, 28. 6. 2021., u 17 sati. Prijave su u tijeku.