50.srce.hr - U srcu digitalne transformacije znanosti i visokog obrazovanja!

Prvi Moodle Course Creator Certificate u Hrvatskoj

23. 5. 2011.

Djelatnica Centra za e-učenje Sveučilišnog računskog centra, Tona Perišić Pintek stekla je prvi Moodle Course Creator Certificate (MCCC) u Hrvatskoj, i to u prvoj skupini koja je certifikat ostvarila na inačici Moodla 2.0.

Ova diploma potvrđuje izvrsno poznavanje i uporabu sustava Moodle, a sam program osmišljen je i organiziran od strane međunarodne Moodle zajednice preko službenih Moodle partnera.

Time je Centar za e-učenje postao prvi u Hrvatskoj koji ima službeno certificirane djelatnike za pružanje podrške u sustavu Moodle. Više o Moodle Course Creator Certificate možete pronaći na Moodle.org.

Izdvojena događanja Srca

svi 10

Želite li naučiti služiti se programom Access i kreirati baze podataka? Prijavite se na tečaj koji će se održati u online okruženju, uz vodstvo predavača. Tečaj će započeti u ponedjeljak, 10. svibnja 2021., u 9 sati. Prijave su u tijeku.

svi 25

Ako se želite upoznati s naprednim mogućnostima rada u programu Excel i unaprijediti svoje znanje o proračunskim tablicama, prijavite se na tečaj koji će se održati u online okruženju, uz vodstvo predavača. Tečaj će započeti u utorak, 25. svibnja 2021., u 17 sati. Prijave su u tijeku.