50.srce.hr - U srcu digitalne transformacije znanosti i visokog obrazovanja!

Rad Srca u užem izboru za nagradu EUNIS Dørup

18. 6. 2013.

Na 19. međunarodnoj konferenciji EUNIS (European University Information Systems) Srce je predstavilo rad naziva „Use of the e-portfolio in the educational process", autora: Kučina Softić, S., Perišić, T., Martinović, Z. i Bekić, Z. U radu je predstavljen e-portfolio kao nastavna aktivnost te rezultati projekta „Uporaba sustava e-portfolija u sveučilišnoj nastavi" koji je proveo Centar za e-učenje Srca u suradnji sa Sveučilištem u Portu, Portugal. Konferencija je održana u Rigi, Latvija od 12. - 14. lipnja 2013, a rad je na konferenciji predstavio Zvonko Martinović.  

Rad je ušao u uži izbor za nagradu EUNIS Dørup E-learning Award uz još dva rada (sa Sveučilišta u Portu, Portugal i Sveučilišta Južna Danska, Danska). Nagradu je dobio rad „Learning spaces and students' enterpreneurship: the strategy for the successful implementation of an e-learning café in campus U. Porto" Sveučilišta u Portu koji je bio partner i Srcu na projektu „Use of the e-portfolio in the educational process". 

Više o EUNIS konferenciji kao i radove s konferencije možete naći na http://www.eunis2013.lv/   Više o projektu „Uporaba sustava e-portfolija u sveučilišnoj nastavi" možete pročitati ovdje.

Izdvojena događanja Srca

svi 25

Ako se želite upoznati s naprednim mogućnostima rada u programu Excel i unaprijediti svoje znanje o proračunskim tablicama, prijavite se na tečaj koji će se održati u online okruženju, uz vodstvo predavača. Tečaj će započeti u utorak, 25. svibnja 2021., u 17 sati. Prijave su u tijeku.

lip 16

16. lipnja organiziramo nacionalnu konferenciju korisnika sustava za e-učenje Moodle.