Radionica o obradi videa uporabom alata Shotcut

28. 2. 2018.

Nizu besplatnih radionica namijenjenih članovima akademske zajednice od ožujka se pridružuje i nova radionica pod nazivom "Shotcut ili montaža videa na jednostavan način". Shotcut je program namijenjen obradi videa - jednostavnija i besplatna varijanta mnogima poznatog programa Adobe Premiere.

Pohađanjem radionice polaznici će steći osnovnu razinu znanja u programskom alatu Shotcut, naučit će obrađivati video sadržaje, uvoziti i izvoziti video sadržaj ili slike u željenom formatu, koristiti animacije, vizualne efekte, postavljati tekst na video ili sliku, objavljivati video sadržaje, itd. Više informacija možete pronaći na stranici radionice „Shotcut ili montaža videa na jednostavan način“.

Radionica traje pet školskih sati i održava se u jednom danu. Prvo održavanje radionice planirano je u srijedu, 21. ožujka 2018. od 9 sati. Svi zainteresirani članovi akademske zajednice (studenti, nastavnici i djelatnici visokih učilišta te javnih instituta) na radionicu se mogu prijaviti putem sustava za prijavu na tečajeve.

Za dodatne informacije slobodno nam se obratite putem adrese edu@srce.hr.

 


Izdvojena događanja Srca

lip 27

Trebate li pomoć kod uporabe programa Word prilikom oblikovanja seminarskog ili nekog drugog rada tijekom studija? Prijavite se na besplatnu radionicu koja se održava u srijedu, 27. 6. 2018. od 16:30 sati. Prijave su u tijeku.

lip 29

Želite li se upoznati s mogućnostima besplatnog programa GIMP koji će vam biti od pomoći pri obradi slika ili drugih vrsta grafike, prijavite se na radionicu koja će se održati 29. 6. 2018. u 16:30 sati. Prijave su u tijeku!