Radionica o obradi videa uporabom alata Shotcut

28. 2. 2018.

Nizu besplatnih radionica namijenjenih članovima akademske zajednice od ožujka se pridružuje i nova radionica pod nazivom "Shotcut ili montaža videa na jednostavan način". Shotcut je program namijenjen obradi videa - jednostavnija i besplatna varijanta mnogima poznatog programa Adobe Premiere.

Pohađanjem radionice polaznici će steći osnovnu razinu znanja u programskom alatu Shotcut, naučit će obrađivati video sadržaje, uvoziti i izvoziti video sadržaj ili slike u željenom formatu, koristiti animacije, vizualne efekte, postavljati tekst na video ili sliku, objavljivati video sadržaje, itd. Više informacija možete pronaći na stranici radionice „Shotcut ili montaža videa na jednostavan način“.

Radionica traje pet školskih sati i održava se u jednom danu. Prvo održavanje radionice planirano je u srijedu, 21. ožujka 2018. od 9 sati. Svi zainteresirani članovi akademske zajednice (studenti, nastavnici i djelatnici visokih učilišta te javnih instituta) na radionicu se mogu prijaviti putem sustava za prijavu na tečajeve.

Za dodatne informacije slobodno nam se obratite putem adrese edu [at] srce.hr.

 


Izdvojena događanja Srca

ruj 01

Svake godine u rujnu organiziramo niz predavanja namijenjenih novim studentima Sveučilišta u Zagrebu.

ruj 19

Želite li se upoznati s mogućnostima besplatnog programa GIMP koji će vam biti od pomoći pri obradi slika ili drugih vrsta grafike, prijavite se na radionicu koja će se održati 19. 9.  2019. u 16:30 sati. Prijave su u tijeku!

ruj 23

Od 23. do 27. rujna održavamo Tjedan Centra za e-učenje - niz radionica i tečajeva za nastavnike.

ruj 24

Steknite znanja i vještine potrebne za administraciju operacijskih sustava Windows ili Linux. Prijave za novi ciklus koji počinje 24. 9. 2019. su u tijeku.

lis 14

Steknite znanja potrebna za administaciju operacijskog sustava Linux. Tečaj počinje 14. 10. 2019. u 9 sati. Prijave su u tijeku.