Radionica o obradi videa uporabom alata Shotcut

28. 2. 2018.

Nizu besplatnih radionica namijenjenih članovima akademske zajednice od ožujka se pridružuje i nova radionica pod nazivom "Shotcut ili montaža videa na jednostavan način". Shotcut je program namijenjen obradi videa - jednostavnija i besplatna varijanta mnogima poznatog programa Adobe Premiere.

Pohađanjem radionice polaznici će steći osnovnu razinu znanja u programskom alatu Shotcut, naučit će obrađivati video sadržaje, uvoziti i izvoziti video sadržaj ili slike u željenom formatu, koristiti animacije, vizualne efekte, postavljati tekst na video ili sliku, objavljivati video sadržaje, itd. Više informacija možete pronaći na stranici radionice „Shotcut ili montaža videa na jednostavan način“.

Radionica traje pet školskih sati i održava se u jednom danu. Prvo održavanje radionice planirano je u srijedu, 21. ožujka 2018. od 9 sati. Svi zainteresirani članovi akademske zajednice (studenti, nastavnici i djelatnici visokih učilišta te javnih instituta) na radionicu se mogu prijaviti putem sustava za prijavu na tečajeve.

Za dodatne informacije slobodno nam se obratite putem adrese edu [at] srce.hr.

 


Izdvojena događanja Srca

sij 24

„Napredno SIEM rješenje i zaštita IT infrastrukture pomoću Azure Sentinela“

velj 10

Upoznajte tajne programiranja u R-u, jeziku za analizu i vizualizaciju podataka. Prijave traju do 5.2.2020.

velj 17

Steknite znanja potrebna za administaciju operacijskog sustava Linux. Tečaj počinje 17. 2. 2020. u 9 sati. Prijave su u tijeku. 

svi 11

Ovladajte naprednom administracijom Linux poslužitelja. Tečaj Linux akademije počinje 11. 5. 2020. u 17 sati. Prijave su u tijeku.