Radionica „Upotreba LMS aktivnosti i resursa kao aspekt kvalitete e-predmeta“

30. 1. 2019.

U ponedjeljak, 18. veljače 2019. godine s početkom u 9 sati u Srcu (učionica A) održat će se radionica „Upotreba LMS aktivnosti i resursa kao aspekt kvalitete e-predmeta“.  Radionica se održava u okviru projekta HigherDecision koji vodi Fakultet organizacije i informatike Sveučilišta u Zagrebu, a Srce je partner na ovom projektu. Voditelji radionice su prof. dr. sc. Diana Šimić i Darko Grabar, mag. inf. s Fakulteta organizacije i informatike.

Na radionici će se koristiti aplikacija FlashQ Christiana Hackerta. Bit će prikazani primjeri analize podataka korištenjem statističkog okruženja R s integriranim razvojnim okruženjem RStudio te paketima qmethod i psychometric. Sudionici će se upoznati s Q-sort metodom za identificiranje različitih profila stavova i izbor elemenata mjernog instrumenta.

Poželjno predznanje za pohađanje ove radionice je poznavanje LMS-a Moodle, praktično iskustvo u razvoju e-predmeta i/ili primjeni LMS-a u vlastitoj nastavi.

Sudjelovanje na radionici je besplatno, a program radionice, opis i registracija za prijavu sudjelovanja dostupni su na stranici HigherDecision.


Izdvojena događanja Srca

kol 24

Ako se želite naučiti služiti programom PowerPoint pomoću kojeg možete izrađivati elektroničke prezentacije na svom računalu, prijavite se na vikend tečaj koji započinje u subotu, 24. 8. 2019. u  9:00 sati. Prijave su u tijeku!

ruj 23

Želite li naučiti služiti se programom Access i kreirati baze podataka? Prijavite se na tečaj koji će započeti u ponedjeljak, 23. 9. 2019., u 17:30 sati. Prijave su u tijeku.

ruj 24

Steknite znanja i vještine potrebne za administraciju operacijskih sustava Windows ili Linux. Prijave za novi ciklus koji počinje 24. 9. 2019. su u tijeku.

lis 14

Steknite znanja potrebna za administaciju operacijskog sustava Linux. Tečaj počinje 14. 10. 2019. u 9 sati. Prijave su u tijeku.