Radionica „Upotreba LMS aktivnosti i resursa kao aspekt kvalitete e-predmeta“

30. 1. 2019.

U ponedjeljak, 18. veljače 2019. godine s početkom u 9 sati u Srcu (učionica A) održat će se radionica „Upotreba LMS aktivnosti i resursa kao aspekt kvalitete e-predmeta“.  Radionica se održava u okviru projekta HigherDecision koji vodi Fakultet organizacije i informatike Sveučilišta u Zagrebu, a Srce je partner na ovom projektu. Voditelji radionice su prof. dr. sc. Diana Šimić i Darko Grabar, mag. inf. s Fakulteta organizacije i informatike.

Na radionici će se koristiti aplikacija FlashQ Christiana Hackerta. Bit će prikazani primjeri analize podataka korištenjem statističkog okruženja R s integriranim razvojnim okruženjem RStudio te paketima qmethod i psychometric. Sudionici će se upoznati s Q-sort metodom za identificiranje različitih profila stavova i izbor elemenata mjernog instrumenta.

Poželjno predznanje za pohađanje ove radionice je poznavanje LMS-a Moodle, praktično iskustvo u razvoju e-predmeta i/ili primjeni LMS-a u vlastitoj nastavi.

Sudjelovanje na radionici je besplatno, a program radionice, opis i registracija za prijavu sudjelovanja dostupni su na stranici HigherDecision.


Izdvojena događanja Srca

lis 23

Natjecanje Copernicus Hackathon održat će se u Srcu 23. i 24. listopada 2019. godine u okviru Copernicus programa u organizaciji Geodetskog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu.

lis 28

Želite li se upoznati s osnovama CSS-a – tehnologije za oblikovanje web-stranica? Prijavite se na tečaj koji će započeti u ponedjeljak, 28. 10. 2019., u 9:00 sati.
Prijave su u tijeku.

stu 07

Trebate li pomoć kod uporabe programa Word prilikom oblikovanja seminarskog ili nekog drugog rada tijekom studija? Prijavite se na radionicu koja se održava u četvrtak, 7. 11. 2019. od 16:30 sati. Prijave su u tijeku.

stu 11

Želite li ovladati uporabom programa PowerPoint i naučiti izraditi "moćne" prezentacije? Prijavite se na besplatnu radionicu koja se održava u ponedjeljak,  11. 11. 2019., od 16:30 sati. Prijave su u tijeku.