Radionica „Upotreba LMS aktivnosti i resursa kao aspekt kvalitete e-predmeta“

30. 1. 2019.

U ponedjeljak, 18. veljače 2019. godine s početkom u 9 sati u Srcu (učionica A) održat će se radionica „Upotreba LMS aktivnosti i resursa kao aspekt kvalitete e-predmeta“.  Radionica se održava u okviru projekta HigherDecision koji vodi Fakultet organizacije i informatike Sveučilišta u Zagrebu, a Srce je partner na ovom projektu. Voditelji radionice su prof. dr. sc. Diana Šimić i Darko Grabar, mag. inf. s Fakulteta organizacije i informatike.

Na radionici će se koristiti aplikacija FlashQ Christiana Hackerta. Bit će prikazani primjeri analize podataka korištenjem statističkog okruženja R s integriranim razvojnim okruženjem RStudio te paketima qmethod i psychometric. Sudionici će se upoznati s Q-sort metodom za identificiranje različitih profila stavova i izbor elemenata mjernog instrumenta.

Poželjno predznanje za pohađanje ove radionice je poznavanje LMS-a Moodle, praktično iskustvo u razvoju e-predmeta i/ili primjeni LMS-a u vlastitoj nastavi.

Sudjelovanje na radionici je besplatno, a program radionice, opis i registracija za prijavu sudjelovanja dostupni su na stranici HigherDecision.


Izdvojena događanja Srca

Ožu 30

Pohađanjem ovog tečaja steknite znanja i vještine uporabe jezika R za analizu i vizualizaciju podataka. Tečaj počinje u ponedjeljak, 30. 3. 2020. u 17:30 sati.

svi 11

Ovladajte naprednom administracijom Linux poslužitelja. Tečaj Linux akademije počinje 11. 5. 2020. u 17 sati. Prijave su u tijeku.