Radionica „Upotreba LMS aktivnosti i resursa kao aspekt kvalitete e-predmeta“

30. 1. 2019.

U ponedjeljak, 18. veljače 2019. godine s početkom u 9 sati u Srcu (učionica A) održat će se radionica „Upotreba LMS aktivnosti i resursa kao aspekt kvalitete e-predmeta“.  Radionica se održava u okviru projekta HigherDecision koji vodi Fakultet organizacije i informatike Sveučilišta u Zagrebu, a Srce je partner na ovom projektu. Voditelji radionice su prof. dr. sc. Diana Šimić i Darko Grabar, mag. inf. s Fakulteta organizacije i informatike.

Na radionici će se koristiti aplikacija FlashQ Christiana Hackerta. Bit će prikazani primjeri analize podataka korištenjem statističkog okruženja R s integriranim razvojnim okruženjem RStudio te paketima qmethod i psychometric. Sudionici će se upoznati s Q-sort metodom za identificiranje različitih profila stavova i izbor elemenata mjernog instrumenta.

Poželjno predznanje za pohađanje ove radionice je poznavanje LMS-a Moodle, praktično iskustvo u razvoju e-predmeta i/ili primjeni LMS-a u vlastitoj nastavi.

Sudjelovanje na radionici je besplatno, a program radionice, opis i registracija za prijavu sudjelovanja dostupni su na stranici HigherDecision.


Izdvojena događanja Srca

velj 22

„Office 365 - kako nam je promijenio život u osam godina“

velj 25

Želite li naučiti pisati jednostavne skripte u PHP-u koje koriste MySQL bazu podataka, izraditi adresar ili jednostavan sustav za unos i objavu novosti? Prijavite se na tečaj koji će započeti u ponedjeljak, 25. 2. 2019., u 9:00 sati. Prijave su u tijeku!

Ožu 04

I ove godine obilježavamo Tjedan otvorenog obrazovanja od 4. - 8. ožujka 2019. godine, a posebno izdvajamo okrugli stol 7. ožujka na koji su pozvani svi zainteresirani.

Ožu 18

Pohađanjem ovog tečaja steknite znanja i vještine uporabe jezika R za analizu i vizualizaciju podataka. Tečaj počinje u ponedjeljak, 18.3.2019. u 9:00 sati.

Ožu 25

Steknite znanja i vještine potrebne za administraciju operacijskih sustava Windows ili Linux. Prijave za novi ciklus koji počinje 25. 3. 2019. su u tijeku.