Ravnatelj Srca prisustvovao 9. sjednici Rektorskog zbora Republike Hrvatske

9. 5. 2022.

U petak 6. svibnja 2022. na Rektoratu Sveučilišta u Rijeci održana je 9. sjednica Rektorskog zbora u akademskoj godini 2021./2022.

Sjednicom je predsjedala predsjednica rektorskog zbora i rektorica Sveučilišta u Rijeci prof. dr. sc. Snježana Prijić-Samaržija.

Ravnatelj Srca Ivan Marić na sjednici je prezentirao ulogu Srca u podršci digitalnoj transformaciji sustava znanosti i visokog obrazovanja u Hrvatskoj, kao i planove za daljnje osnaživanje Srca. Srce se kontinuirano zalaže za strateško planiranje i povezivanje razvoja i održavanja e-infrastrukture s obrazovnim i istraživačkim ciljevima Hrvatskih sveučilišta, te je na sjednici potvrđena pozicija Srca kao nacionalnog centra koji će za potrebe svih sveučilišta razvijati i unaprjeđivati digitalnu infrastrukturu i usluge te pružati podršku njihovom korištenju.

Ravnatelj Srca prisustvovao 9. Sjednici Rektorskog zbora Republike Hrvatske


Izdvojena događanja Srca

svi 23

Želite li se upoznati s mogućnostima besplatnog programa GIMP koji će vam biti od pomoći pri obradi slika ili drugih vrsta grafike, prijavite se na radionicu koja će se održati u online okruženju, uz vodstvo predavača. Radionica će se održati u ponedjeljak, 23. svibnja 2022.  u 9:00 sati. Prijave su u tijeku!

svi 25

Webinar "Google Rapid Response (GRR) - udaljena forenzika računala" održat će se 25. svibnja 2022. od 10 do 13 sati.

lip 06

U lipnju 2022. organiziramo nacionalnu konferenciju korisnika sustava za e-učenje Moodle.