Rujan - mjesec za početak pohađanja IT-tečajeva u Srcu

1. 9. 2016.

Za sam početak akademske godine Srce je pripremilo mnoštvo tečajeva i obrazovnih programa koji počinju s održavanjem tijekom mjeseca rujna.

Tečajeve i radionice vezane uz uporabu uredskih alata, obradu slike i zvuka te osnova programiranja možete pronaći u rasporedu osnovnih informatičkih tečajeva. Posebno izdvajamo sasvim novi tečaj Proračunske tablice (Excel 2016) (E430) koji se prvi puta održava 27. rujna 2016.

Za IT-stručnjake izdvajamo program obrazovanja za IT-specijaliste edu4IT (Sistemski administrator 1) te tečaj Routing and Switching Ciscove akademije mrežnih tehnologija, oba počinju 26. rujna.

Prije početka novog ciklusa tečajeva Linux akademije (3. 10.), 19. rujna počinje tečaj Linux akademije L120: Linux System Administration II kao nastavak na prethodno održan tečaj.

Uz pohađanje tečajeva, IT-stručnjaci mogu polagati velik broj informatičkih ispita u našim ispitnim centrima Pearson VUE i Certiport. Prvi termini zakazani su za 9. rujna.

Nastavnicima na visokoškolskim ustanovama će zasigurno biti zanimljiv Tjedan Centra za e-učenje na kojem ćemo u razdoblju od 21. do 30. rujna održati niz radionica i tečajeva upravo za njih.


Izdvojena događanja Srca

ruj 26

Želite li naučiti služiti se programom Access i kreirati baze podataka? Prijavite se na tečaj koji će se održati u online okruženju, uz vodstvo predavača. Tečaj će započeti u ponedjeljak, 26. rujna 2022. u 9:00 sati. Prijave su u tijeku.

lis 05

Online radionica "Korištenje računalnog klastera Isabella" održat će se  5. listopada 2022., od  9 do 15 sati, a kao preduvjet za sudjelovanje polaznici moraju proći provjeru znanja u sklopu online tečaja "Linux za korisnike Isabelle".

lis 10

Od 10. do 14. listopada 2022. održavamo Tjedan Centra za e-učenje - niz radionica i tečajeva za nastavnike.