Sastale se uprave sastavnica Sveučilišta u Zagrebu i Srca

17. 1. 2019.

Danas je u Sveučilišnom računskom centru održan prvi od dva sastanka uprava Srca i sastavnica Sveučilišta u Zagrebu. Na prvom sastanku ravnatelj Srca dr. sc. Zoran Bekić sastao se s dekanom Akademije likovnih umjetnosti izv. prof. art. Tomislavom Buntakom, dekanom Fakulteta političkih znanosti prof. dr. sc. Zoranom Kurelićem, dekanicom Stomatološkog fakulteta prof. dr. sc. Zrinkom Tarle i dekanom Učiteljskog fakulteta prof. dr. sc. Sinišom Opićem.

Sastanci se održavaju s novoimenovanim upravama sastavnica Sveučilišta u Zagrebu, kojima je mandat počeo ove akademske godine (1. listopada 2018.). Teme razgovora su bile poboljšanje međusobne suradnje i upoznavanje s radom i uslugama Srca. Raspravljalo se o novim mogućnostima i potrebama fakulteta vezanim uz primjenu informacijskih i komunikacijskih tehnologija u obrazovanju i istraživanjima. U radnom dijelu sastanka gosti su obišli i računalnu halu Srca uz stručno vodstvo.

Na sastanku su uz čelnike ustanova sudjelovali i: Ivan Marić, zamjenik ravnatelja Srca, Dobriša Dobrenić, pomoćnik ravnatelja Srca za računalnu i mrežnu infrastrukturu, Sandra Kučina Softić, pomoćnica ravnatelja za obrazovanje i podršku korisnicima, mr. sc. Miroslav Milinović, pomoćnik ravnatelja za informacijsku i posredničku infrastrukturu, izv. prof. art. Danko Friščić, prodekan za međunarodnu i međusveučilišnu suradnju Akademije likovnih umjetnosti, prof. dr. sc. Oliver Kesar, prodekan za nastavno i nenastavno osoblje Ekonomskog fakulteta, doc. dr. sc. Zlatan Krajina, prodekan za znanost i međunarodnu suradnju Fakulteta političkih znanosti, prof. dr. sc. Silvana Jukić Krmek, prodekanica za znanost, izv. prof. dr. sc. Marin Vodanović, prodekan za nastavu i studente i prof. dr. sc. Ivan Alajbeg, prodekan za međunarodnu suradnju Stomatološkog fakulteta te doc. dr. sc. Kristina Cergol Kovačević, prodekanica za znanost, umjetnost i međunarodnu suradnju Učiteljskog fakulteta.


Izdvojena događanja Srca

kol 24

Ako se želite naučiti služiti programom PowerPoint pomoću kojeg možete izrađivati elektroničke prezentacije na svom računalu, prijavite se na vikend tečaj koji započinje u subotu, 24. 8. 2019. u  9:00 sati. Prijave su u tijeku!

ruj 23

Želite li naučiti služiti se programom Access i kreirati baze podataka? Prijavite se na tečaj koji će započeti u ponedjeljak, 23. 9. 2019., u 17:30 sati. Prijave su u tijeku.

ruj 24

Steknite znanja i vještine potrebne za administraciju operacijskih sustava Windows ili Linux. Prijave za novi ciklus koji počinje 24. 9. 2019. su u tijeku.

lis 14

Steknite znanja potrebna za administaciju operacijskog sustava Linux. Tečaj počinje 14. 10. 2019. u 9 sati. Prijave su u tijeku.