Sastale se uprave sastavnica Sveučilišta u Zagrebu i Srca

17. 1. 2019.

Danas je u Sveučilišnom računskom centru održan prvi od dva sastanka uprava Srca i sastavnica Sveučilišta u Zagrebu. Na prvom sastanku ravnatelj Srca dr. sc. Zoran Bekić sastao se s dekanom Akademije likovnih umjetnosti izv. prof. art. Tomislavom Buntakom, dekanom Fakulteta političkih znanosti prof. dr. sc. Zoranom Kurelićem, dekanicom Stomatološkog fakulteta prof. dr. sc. Zrinkom Tarle i dekanom Učiteljskog fakulteta prof. dr. sc. Sinišom Opićem.

Sastanci se održavaju s novoimenovanim upravama sastavnica Sveučilišta u Zagrebu, kojima je mandat počeo ove akademske godine (1. listopada 2018.). Teme razgovora su bile poboljšanje međusobne suradnje i upoznavanje s radom i uslugama Srca. Raspravljalo se o novim mogućnostima i potrebama fakulteta vezanim uz primjenu informacijskih i komunikacijskih tehnologija u obrazovanju i istraživanjima. U radnom dijelu sastanka gosti su obišli i računalnu halu Srca uz stručno vodstvo.

Na sastanku su uz čelnike ustanova sudjelovali i: Ivan Marić, zamjenik ravnatelja Srca, Dobriša Dobrenić, pomoćnik ravnatelja Srca za računalnu i mrežnu infrastrukturu, Sandra Kučina Softić, pomoćnica ravnatelja za obrazovanje i podršku korisnicima, mr. sc. Miroslav Milinović, pomoćnik ravnatelja za informacijsku i posredničku infrastrukturu, izv. prof. art. Danko Friščić, prodekan za međunarodnu i međusveučilišnu suradnju Akademije likovnih umjetnosti, prof. dr. sc. Oliver Kesar, prodekan za nastavno i nenastavno osoblje Ekonomskog fakulteta, doc. dr. sc. Zlatan Krajina, prodekan za znanost i međunarodnu suradnju Fakulteta političkih znanosti, prof. dr. sc. Silvana Jukić Krmek, prodekanica za znanost, izv. prof. dr. sc. Marin Vodanović, prodekan za nastavu i studente i prof. dr. sc. Ivan Alajbeg, prodekan za međunarodnu suradnju Stomatološkog fakulteta te doc. dr. sc. Kristina Cergol Kovačević, prodekanica za znanost, umjetnost i međunarodnu suradnju Učiteljskog fakulteta.


Izdvojena događanja Srca

velj 22

„Office 365 - kako nam je promijenio život u osam godina“

velj 25

Želite li naučiti pisati jednostavne skripte u PHP-u koje koriste MySQL bazu podataka, izraditi adresar ili jednostavan sustav za unos i objavu novosti? Prijavite se na tečaj koji će započeti u ponedjeljak, 25. 2. 2019., u 9:00 sati. Prijave su u tijeku!

Ožu 04

I ove godine obilježavamo Tjedan otvorenog obrazovanja od 4. - 8. ožujka 2019. godine, a posebno izdvajamo okrugli stol 7. ožujka na koji su pozvani svi zainteresirani.

Ožu 18

Pohađanjem ovog tečaja steknite znanja i vještine uporabe jezika R za analizu i vizualizaciju podataka. Tečaj počinje u ponedjeljak, 18.3.2019. u 9:00 sati.

Ožu 25

Steknite znanja i vještine potrebne za administraciju operacijskih sustava Windows ili Linux. Prijave za novi ciklus koji počinje 25. 3. 2019. su u tijeku.