50.srce.hr - U srcu digitalne transformacije znanosti i visokog obrazovanja!

Sastale se uprave sastavnica Sveučilišta u Zagrebu i Srca

13. 2. 2020.

Danas je u Sveučilišnom računskom centru održan sastanak uprava Srca i sastavnica Sveučilišta u Zagrebu. Na današnjem sastanku su uz ravnatelja Srca dr. sc. Zorana Bekića sudjelovali: dekan Fakulteta hrvatskih studija prof. dr. sc. Pavo Barišić, dekanica Fakulteta organizacije i informatike izv. prof. dr. sc. Nina Begičević Ređep, dekan Goedetskog fakulteta izv. prof. dr. sc. Almin Đapo, dekanica Metalurškog fakulteta izv. prof. dr. sc. Zdenka Zovko Brodarac (obnašateljica dužnosti), dekan Muzičke akademije red. prof. art. Igor Lešnik, dekanica Prehrambeno-biotehnološkog fakulteta prof. dr. sc. Jadranka Frece i dekan Rudarsko-geološko-naftnog fakulteta prof. dr. sc. Kristijan Posavec.

Sastanci s novoimenovanim upravama sastavnica Sveučilišta u Zagrebu, kojima je mandat počeo ove akademske godine (1. listopada 2019.) važni su kako bi se poboljšala međusobna suradnja, a glavna tema i ovog razgovora je upoznavanje s radom i uslugama Srca. Raspravljalo se o novim mogućnostima i potrebama fakulteta vezanim uz primjenu informacijskih i komunikacijskih tehnologija u obrazovanju i istraživanjima. U radnom dijelu sastanka gosti su obišli i računalnu halu srca uz stručno vodstvo.

Na sastanku su uz čelnike ustanova sudjelovali i: Ivan Marić, zamjenik ravnatelja Srca, Dobriša Dobrenić, pomoćnik ravnatelja Srca za računalnu i mrežnu infrastrukturu, dr. sc. Sandra Kučina Softić, pomoćnica ravnatelja za obrazovanje i podršku korisnicima, mr. sc. Miroslav Milinović, pomoćnik ravnatelja za informacijsku i posredničku infrastrukturu, doc. dr. sc. Dario Vučenović, prodekan za nastavu i studente i izv. prof. dr. sc. Ivo Džinić, prodekan za znanost Fakulteta hrvatskih studija; prof. dr. sc. Sandra Lovrenčić, prodekanica za nastavu i studente i izv. prof. dr. sc. Igor Balaban, prodekan za znanost, projekte i međunarodnu suradnju s Fakulteta organizacije i informatike; doc. dr. sc. Ante Marendić, prodekan za nastavu i studente, prof. dr. sc. Damir Medak, prodekan za znanstveni rad i međunarodnu suradnju, doc. dr. sc. Mateo Gašparović, prodekan za financije i poslovanje i Hrvoje Kopić, viši informatički referent s Geodetskog fakulteta; prof. dr. sc. Stjepan Kožuh, obnašatelj dužnosti prodekana za znanost i financije s Metalurškog fakulteta; doc. dr. sc. Sanja Kiš Žuvela, prodekanica za studije i cjeloživotno obrazovanje Muzičke akademije; prof. dr. sc. Višnja Gaurina Srček, prodekanica za nastavu, prof. dr. sc. Karin Kovačević Ganić, prodekanica za znanost i doc. dr. sc. Janko Diminić, predsjednik Odbora za informatizaciju Prehrambeno-biotehnološkog fakulteta te izv. prof. dr. sc. Dalibor Kuhinek, prodekan za nastavu i student i prof. dr. sc. Igor Vlahović, prodekan za znanost i međunarodnu suradnju s Rudarsko-geološko-naftnog fakulteta.

Sastale se uprave sastavnica Sveučilišta u Zagrebu i Srca

 

 


Izdvojena događanja Srca

tra 19

Ako se želite upoznati s naprednim mogućnostima rada u programu Excel i unaprijediti svoje znanje o proračunskim tablicama, prijavite se na tečaj koji će se održati u online okruženju, uz vodstvo predavača. Tečaj će započeti u ponedjeljak, 19. travnja 2021., u 16:30 sati. Prijave su u tijeku.

tra 28

Srce 28. i 29. travnja organizira stručnu konferenciju Srce DEI 2021, ujedno i konferenciju nacionalnog strateškog projekta HR-ZOO, koja će se održati virtualno.

svi 03

Ako žele nadograditi i upotpuniti svoje znanje i postati izvrstan korisnik programa Excel, prijavite se na tečaj koji će se održati u online okruženju, uz vodstvo predavača. Tečaj će započeti u ponedjeljak, 3. svibnja 2021., u 17 sati. Prijave su u tijeku.

svi 10

Želite li naučiti služiti se programom Access i kreirati baze podataka? Prijavite se na tečaj koji će se održati u online okruženju, uz vodstvo predavača. Tečaj će započeti u ponedjeljak, 10. svibnja 2021., u 9 sati. Prijave su u tijeku.

svi 25

Ako se želite upoznati s naprednim mogućnostima rada u programu Excel i unaprijediti svoje znanje o proračunskim tablicama, prijavite se na tečaj koji će se održati u online okruženju, uz vodstvo predavača. Tečaj će započeti u utorak, 25. svibnja 2021., u 17 sati. Prijave su u tijeku.