50.srce.hr - U srcu digitalne transformacije znanosti i visokog obrazovanja!

Savjet CRO NGI-ja podržao zahtjeve Srca za financiranje CRO NGI-ja

28. 10. 2016.

Savjet CRO NGI-ja održao je svoju 12. sjednicu 5. listopada 2016. u Srcu.

Koordinator CRO NGI-ja (Srce) upoznao je Savjet s osnovnim pokazateljima rada i smjernicama plana rada.

Unatoč nedovoljnom financiranju, CRO NGI je s postojećim resursima neprekinuto funkcionirao i zadovoljavao potrebe korisnika; podaci o potrošnji pokazuju da su potrebe korisnika za resursima daleko veće od postojećih resursa. Predsjednik i članovi Savjeta zahvalili su Srcu na profesionalnosti i trudu utrošenom u održavanje infrastrukture u obimu i na razini „upotrebljivosti“ za krajnje korisnike. Savjet u potpunosti daje potporu zahtjevima Srca za nužno financiranje CRO NGI-ja, prvenstveno zbog korisnika, ali i zato jer u suprotnom izlazimo iz tokova EU-a, što nije dopustivo zbog budućnosti. U tom smislu oblikovan je zaključak koji će Srce poslati Ministarstvu znanosti i obrazovanja te dodatno zatražiti sastanak Savjeta CRO NGI-ja s predstavnicima Ministarstva.


Izdvojena događanja Srca

velj 01

Ako se želite naučiti služiti programom Excel kako biste izradili i uredili svoje proračunske tablice, prijavite se na tečaj koji će se održati u online okruženju, uz vodstvo predavača. Tečaj će započeti u ponedjeljak, 1. 2. 2021. u 16:30 sati. Prijave su u tijeku.

velj 10

Trebate li pomoć kod uporabe programa Word prilikom oblikovanja seminarskog ili nekog drugog rada tijekom studija? Prijavite se na radionicu koja se održava u online okruženju, uz vodstvo predavača. Radionica će se održati u srijedu, 10. 2. 2020., s početkom u 16:30 sati. Prijave su u tijeku.

velj 15

Ako se želite upoznati s naprednim mogućnostima rada u programu Excel i unaprijediti svoje znanje o proračunskim tablicama, prijavite se na tečaj koji će se održati u online okruženju, uz vodstvo predavača. Tečaj će započeti u ponedjeljak, 15. 2. 2021. u 16:30 sati. Prijave su u tijeku.

velj 16

Želite li se upoznati s osnovama HTML-a – tehnologije za izradu web-stranica? Prijavite se na tečaj koji će se održati u online okruženju, uz vodstvo predavača. Tečaj će započeti u utorak, 16. 2. 2021. u  9 sati. Prijave su u tijeku.