50.srce.hr - U srcu digitalne transformacije znanosti i visokog obrazovanja!

Selidba računalnog klastera Isabella u HR-ZOO sjedište na Borongaju

11. 10. 2021.

U okviru provedbe projekta HR-ZOO računalni klaster Isabella iz Srca se seli u novo sjedište HR-ZOO ZG2 na Borongaju. Radovi će započeti 11. listopada 2021. u 12 sati, predviđeno trajanje selidbe je do 15. listopada.

Tijekom selidbe klaster Isabella (uključujući i pristupni čvor teran.srce.hr) neće biti dostupan te će svi aktivni poslovi biti zaustavljeni. Selidba neće utjecati na korisničke podatke u direktoriju /home niti će doći do promjena u načinu korištenja klastera.

Selidba računalnog klastera Isabella

Selidba računalnog klastera Isabella - struja


Izdvojena događanja Srca

lis 18

Ako se želite upoznati s naprednim mogućnostima rada u programu Excel i unaprijediti svoje znanje o proračunskim tablicama, prijavite se na tečaj koji će se održati u online okruženju, uz vodstvo predavača. Tečaj započinje u ponedjeljak, 18. listopada 2021., u 16:30 sati. Prijave su u tijeku.

lis 25

Želite li naučiti pisati jednostavne skripte u PHP-u koje koriste MySQL bazu podataka, izraditi adresar ili jednostavan sustav za unos i objavu novosti, prijavite se na tečaj koji će se održati u online okruženju, uz vodstvo predavača. Tečaj započinje u ponedjeljak,  25. listopada 2021., u  9 sati. Prijave su u tijeku.