Seminar za IT-specijaliste: HTTP/2

29. 5. 2018.

Pozivamo vas da nam se pridružite 8. lipnja u 10 sati na seminaru za IT-specijaliste „HTTP/2“ koji će održati Dubravko Penezić iz Srca. Seminar će se održati u zgradi Sveučilišnog računskog centra  (Srce), Josipa Marohnića 5, Zagreb. Predviđeno trajanje seminara je do 13 sati.

HTTP/2 je HTTP protokol verzije 2.0, definiran RFC-om 7540. Seminarom će biti obuhvaćene sličnosti i novine u odnosu na HTTP 1.1, stanje implementacije, pokrivenost preglednicima, brzine prijenosa podataka s pozicije trenutnih preporuka o korištenju HTTPS-a, te implementiranost u standardna programska rješenja za web poslužitelje.

Seminar će se prenositi putem sustava za webinare na adresi https://connect.srce.hr/it-specijalisti.

Molimo vas da se prijavite za sudjelovanje na seminara popunjavanjem obrasca koji se nalazi na stranici: https://sistemac.srce.hr/seminar-za-it-specijaliste-http2-131.

Ako ste zainteresirani za primanje novosti i obavijesti o uslugama Sveučilišnog računskog centra Srca, molimo da ispunite obrazac na adersi www.srce.unizg.hr/info


Izdvojena događanja Srca

Ožu 02

Steknite znanja i vještine potrebne za naprednu administraciju operacijskih sustava Windows i Linux, sigurnost operacijskih sustava te osnove računalnih mreža. Prijave za novi ciklus koji počinje 2. 3. 2020. su u tijeku.

svi 11

Ovladajte naprednom administracijom Linux poslužitelja. Tečaj Linux akademije počinje 11. 5. 2020. u 17 sati. Prijave su u tijeku.