Seminar za IT-specijaliste: Kako započeti s razvojem za Drupal?

2. 12. 2019.

Pozivamo vas da nam se pridružite seminaru za IT-specijaliste "Kako započeti s razvojem za Drupal?" koji će se održati 6. prosinca 2019. godine u 10 sati.

Seminar će se održati u zgradi Sveučilišnog računskog centra (Srce), Josipa Marohnića 5, Zagreb u dvorani Srce-E2, a prenosit će se i putem sustava za webinare.

Drupal je suvremen, fleksibilan i nadogradiv softver za upravljanje web-sadržajem. U potpunosti je otvorenog programskog kôda te ga razvija i podržava jedna od najvećih zajednica na svijetu.

Na seminaru će se prikazati važni aspekti potrebni za početak razvoja za platformu Drupal. Detaljno će se opisati proces i mogućnosti instalacije Drupala kao i popratnih modula potrebnih za učinkovit rad u Drupalu.
Uz prikaz grafičkog sučelja za administraciju web-stranica pojasnit će se i rad u narednom sučelju Drush te dati osvrt na prednosti i ograničenja oba načina rada. U drugoj polovici seminara pokazat će se proces razvoja vlastitih modula.

Seminar će biti popraćen nizom demonstracija i prikazom stečenih iskustava pri implementaciji Drupala.

Autor i predavač seminara je Filip Ivanko iz Srca. 

Predviđeno trajanje seminara je do 13:00 sati. Seminar je besplatan i otvoren za sve zainteresirane.

Molimo vas da se prijavite za sudjelovanje na seminara popunjavanjem obrasca: PRIJAVA

Podaci koje nam pružate potrebni su nam kako bi mogli osigurati tehničke uvjete za održavanje seminara te kako bi po završetku seminara mogli provesti anketu o zadovoljstvu. Prikupljeni osobni podaci neće se koristiti u druge svrhe niti će se prenositi trećim stranama. Srce će čuvati osobne podatke koji su prikupljeni putem obrasca za prijavu do 6 mjeseci nakon što se održi seminar.

Ako ste zainteresirani za primanje novosti i obavijesti o uslugama Sveučilišnog računskog centra Srca, molimo da ispunite obrazac na stranici "Komunicirajte sa Srcem".

Serminar za IT-Specijaliste: Drupal

 


Izdvojena događanja Srca

Trenutno nema događanja.