Seminar za IT-stručnjake "Certifikati u službi zaštite prijenosa podataka"

15. 11. 2019.

Pozivamo vas da nam se pridružite 22. studenog u 10 sati na seminaru za IT specijaliste „Certifikati u službi zaštite prijenosa podataka“ koji će održati Dubravko Penezić iz Srca. Seminar će se održati u zgradi Srca, Josipa Marohnića 5, Zagreb.

Tijekom seminara obradit će se ova pitanja:

  • Što je certifikat i od kojih se elemenata sastoji?
  • Na koji način izraditi certifikat?
  • Koje vrste certifikata postoje i kako odabrati certifikat primjeren određenoj namjeni?
  • Koje su razlike između komercijalnih, besplatnih i samopotpisanih certifikata?
  • U kojim se aplikacijama koriste certifikati i koji su uobičajeni načini njihove primjene (httpd, aosi, SSP/SAML, ldap, RADIUS)?
  • Uz pojašnjenje pojmova i postupaka pokazat će se konkretni primjeri uporabe certifikata.

Seminar će se prenositi putem sustava za webinare na adresi https://connect.srce.hr/it-specijalisti.

Molimo vas da se prijavite za sudjelovanje na seminaru popunjavanjem obrasca koji se nalazi na ovoj stranici.


Izdvojena događanja Srca

pro 06

Želite li se upoznati s mogućnostima besplatnog programa Audacity, namijenjenog snimanju i obradi zvuka? Radionica će se održati 6. 12. 2019. u 9:00 sati. Prijave su u tijeku!

pro 06

Tijekom jednodnevnog predavanja upoznajte Drupal iz perspektive programera. Predavanje je otvoreno za sve zainteresirane.  

pro 07

Ako se želite naučiti služiti programom Word i uspješno pisati i uređivati svoje svakodnevne dokumente, prijavite se na tečaj koji započinje u subotu, 7. 12. 2019., u 9:00 sati. Prijave su u tijeku.

pro 09

Ako se želite naučiti služiti programom PowerPoint pomoću kojeg možete izrađivati elektroničke prezentacije na svom računalu, prijavite se na tečaj koji započinje u ponedjeljak, 9. 12. 2019. u 17:30 sati. Prijave su u tijeku!

pro 13

Želite li se upoznati s mogućnostima besplatnog programa GIMP koji će vam biti od pomoći pri obradi slika ili drugih vrsta grafike, prijavite se na radionicu koja će se održati 13. 12.  2019. u 16:30 sati. Prijave su u tijeku!