Šesti sveučilišni Dan e-učenja

5. 12. 2014.

6.dan e-učenja-plakatŠesti Dan e-učenja u organizaciji Centra za e-učenje Srca održat će se u četvrtak, 11. prosinca 2014. u Auli Rektorata Sveučilišta u Zagrebu. Na šestom sveučilišnom Danu e-učenja bit će dodijeljene nagrade za najbolje e-kolegije Sveučilišta u Zagrebu za akademsku godinu 2013./2014., a  nagrađeni e-kolegiji predstavit će se i sudionicima. U okviru događanja  bit će predstavljen niz primjera dobre prakse primjene tehnologija e-učenja, kao i kako definirati ishode učenja u e-kolegiju. Pripremili smo i prezentaciju o mogućnostima financiranja projekata e-učenja iz EU fondova, a svoje aktivnosti i kako je organizirana podrška korisnicima vezano uz e-učenje predstavit će djelatnici Centra za e-učenje Srca . Na Danu e-učenja održat će se i panel diskusija o e-učenju, a panelisti su rektor i nekolicina dekana sastavnica Sveučilišta u Zagrebu. Tema ovogodišnjeg panela je E-učenje na UniZG – dosadašnja iskustva i pogled u budućnost . Pozivamo nastavnike, studente, uprave sastavnica i sve zainteresirane za e-učenje da nam se pridruže i na ovom sveučilišnom Danu e-učenja!Program i prijava za sudjelovanje dostupni su na stranicama Centra za e-učenje.

 

 

Izdvojena događanja Srca

sij 24

„Napredno SIEM rješenje i zaštita IT infrastrukture pomoću Azure Sentinela“

velj 10

Upoznajte tajne programiranja u R-u, jeziku za analizu i vizualizaciju podataka. Prijave traju do 5.2.2020.

velj 17

Steknite znanja potrebna za administaciju operacijskog sustava Linux. Tečaj počinje 17. 2. 2020. u 9 sati. Prijave su u tijeku. 

svi 11

Ovladajte naprednom administracijom Linux poslužitelja. Tečaj Linux akademije počinje 11. 5. 2020. u 17 sati. Prijave su u tijeku.