Srce na 27. Smotri Sveučilišta u Zagrebu

11. 11. 2022.

U četvrtak, 10. studenoga 2022. godine započela je 27. Smotra Sveučilišta u Zagrebu. Nakon dvije godine virtualnog druženja ove godine se održava uživo na Zagrebačkom velesajmu u Kongresnoj dvorani i Zimskom vrtu.

Kao i prijašnjih godina Smotra traje tri dana, od četvrtka 10. do subote 12. studenoga, a Srce se predstavlja studentima s izložbenim štandom te pruža tehničku podršku organizaciji Smotre

Tema ovogodišnje Smotre je „Student u središtu“, a toj temi se pridružilo i Srce informirajući sudionice Smotre o važnosti Srca i potpori koju osigurava visokom obrazovanju, olakšavajući studiranje sadašnjim, ali i budućim studentima.

Pozivamo posjetitelje da posjete štand Srca i saznaju više o Srcu i njegovoj važnosti za sustav visokog obrazovanja.

Ove se godine na Smotri Sveučilišta u Zagrebu predstavljaju 34 sastavnice Sveučilišta u Zagrebu. Smotra Sveučilišta u Zagrebu je manifestacija tijekom koje se u tri dana učenici završnih razreda srednjih škola, studenti i svi zainteresirani informiraju o studijskim programima i upisnim uvjetima, studentskom životu, mogućnostima za zapošljavanje u pojedinim strukama, uvjetima smještaja tijekom studiranja u Zagrebu i brojnim drugim pojedinostima koje su mladim ljudima važne pri odluci o upisu na fakultet.


Izdvojena događanja Srca

pro 07

Ove godine 7. prosinca obilježavamo Dan e-učenja.

pro 12

U anketi koju je Sektor za napredno računanje proveo među korisnicima, znanstveni softver Mathematica je jedan od najpopularnijih izbora pa zbog toga Wolfram Mathematica i Srce za sve zainteresirane organiziraju trodnevnu online radionicu o korištenju ovog znanstvenog softvera. Broj prisutnih na radionici je ograničen.