Srce na 5. tjednu cjeloživotnog učenja

15. 9. 2011.

Srce ove godine sudjeluje u obilježavanju 5. tjedna cjeloživotnog učenja, koji se u organizaciji Agencije za strukovno obrazovanje i obrazovanje odraslih održava od 8. do 15. rujna. Na Sajmu cjeloživotnog učenja, koji se održava danas, 15. rujna, Srce će troje posjetitelja nagraditi vaučerima za stjecanje diplome ECDL Start (4 tečaja, ECDL-indeks i 4 ispita).

Tečajevi Srca dio su okruženja cjeloživotnog učenja, uz koje je Srce vezano višegodišnjom tradicijom i to prvenstveno putem svojih specijalističkih tečajeva. Omogućavanjem pohađanja svojih osnovnih tečajeva polaznicima iz šire zajednice, Srce je načinilo dodatan iskorak u podupiranju ideje cjeloživotnog učenja.

Tečajevi Srca utemeljeni su na priznatim nastavnim programima i standardima te dugogodišnjem iskustvu Srca u području informatičkog obrazovanja. Dostupni su široj zajednici po vrlo pristupačnim uvjetima. Također, kao dio događanja kojim Srce obilježava Tjedan cjeloživotnog učenja u Srcu se u utorak, 13. rujna 2011. godine održao okrugli stol pod nazivom „E-učenje i cjeloživotno učenje“.

Izdvojena događanja Srca

srp 04

Webinar "Registracije v4 sučelja u OpenAIRE-u za urednike repozitorija u sustavu Dabarodržat će se 4. srpnja 2022. od 10 do 10:45 sati.