Srce na B2B RUN utrci

14. 9. 2018.

U četvrtak, 13. rujna 2018. na Zagrebačkom velesajmu održala se utrka B2B RUN na kojoj je po drugi put sudjelovalo i Srce.

Na najvećoj poslovnoj utrci u Hrvatskoj trči se 5 kilometara, a trče timovi sastavljeni od zaposlenika pojedinih tvrtki i ustanova.

Ove su godine na B2B RUN utrci u timu Srce Runners sudjelovali:
Tamara Birkić, Dobriša Dobrenić, Draženko Celjak, Bruna Foelding, Aleksandra Ana Janković, Ante Jurjević, Dominik Kenđel, Mijo Krišto, Sandra Kučina Softić, Robert Maltarić, David Mecner, Sabina Rako, Marko Sikirić, Mario Peček, Ana Zemljak, Alen Zubić i kapetanica Nataša Dobrenić.

Nastupilo je ukupno 373 poduzeća koja su bila podijeljena po broju zaposlenih. Srce spada u srednja poduzeća od 51 do 250 zaposlenih.

Srce je osvojilo 93. mjesto ukupno, odnosno 33. mjesto u svojoj kategoriji veličina tvrtki.

Čestitamo našim zaposlenicima!

 

 


Izdvojena događanja Srca

sij 24

Želite li se upoznati s mogućnostima besplatnog programa s mogućnostima besplatnog programa Shotcut koji se koristi za obradu video sadržaja, prijavite se na radionicu koja će se održati 24. 1. 2019. u 9:00 sati. Prijave su u tijeku!

velj 18

U prvom tečaju Linux akademije upoznajte se sa administracijom Linux poslužitelja. Tečaj počinje 18. 2. 2019. u 17 sati i traje pet dana. Prijave su u tijeku.