50.srce.hr - U srcu digitalne transformacije znanosti i visokog obrazovanja!

Srce na konferenciji Moodlemoot Grčka 2019

29. 11. 2019.

Djelatnik Centra za e-učenje Srca, Zvonko Martinović, 29. 11. 2019. održao je predavanje na konferenciji Moodlemoot Grčka 2019.

Predavanje naziva "One Moodle installation for over 100 higher education institutions in Croatia" održano je kao pozvano predavanje drugog dana konferencije.

Moodlemoot Grčka održava se na Sveučilištu Aristotle iz Soluna (Aristotle University of Thessaloniki) s kojim Centar za e- učenje surađuje, a kolege iz Grčke su posjetili Srce i sudjelovali na konferenciji Moodlemoot Hrvatska.

Sustav otvorenog koda Moodle danas je najrašireniji sustav za učenje na daljinu u svijetu, a Moodlemoot događanja organiziraju se diljem svijeta s ciljem povezivanja i promocije dijaloga u obrazovnoj zajednici o korištenju sustava Moodle, razmjenom dobre prakse te predstavljanja novosti vezano uz Moodle.

Srce organizira godišnji Moodlemoot Hrvatska koji će u 2020. godini obilježiti desetu obljetnicu.

Konferencija Moodlemoot Grčka 2019 - predavanje


Izdvojena događanja Srca

tra 19

Ako se želite upoznati s naprednim mogućnostima rada u programu Excel i unaprijediti svoje znanje o proračunskim tablicama, prijavite se na tečaj koji će se održati u online okruženju, uz vodstvo predavača. Tečaj će započeti u ponedjeljak, 19. travnja 2021., u 16:30 sati. Prijave su u tijeku.

tra 28

Srce 28. i 29. travnja organizira stručnu konferenciju Srce DEI 2021, ujedno i konferenciju nacionalnog strateškog projekta HR-ZOO, koja će se održati virtualno.

svi 03

Ako žele nadograditi i upotpuniti svoje znanje i postati izvrstan korisnik programa Excel, prijavite se na tečaj koji će se održati u online okruženju, uz vodstvo predavača. Tečaj će započeti u ponedjeljak, 3. svibnja 2021., u 17 sati. Prijave su u tijeku.

svi 10

Želite li naučiti služiti se programom Access i kreirati baze podataka? Prijavite se na tečaj koji će se održati u online okruženju, uz vodstvo predavača. Tečaj će započeti u ponedjeljak, 10. svibnja 2021., u 9 sati. Prijave su u tijeku.

svi 25

Ako se želite upoznati s naprednim mogućnostima rada u programu Excel i unaprijediti svoje znanje o proračunskim tablicama, prijavite se na tečaj koji će se održati u online okruženju, uz vodstvo predavača. Tečaj će započeti u utorak, 25. svibnja 2021., u 17 sati. Prijave su u tijeku.