Srce na ovogodišnjoj Smotri Sveučilišta Zagrebu

22. 11. 2018.

U četvrtak, 22. studenoga 2019. godine počela je 23. smotra Sveučilišta u Zagrebu. Kao i prijašnjih godina Srce pruža tehničku potporu organizaciji Smotre, a predstavlja se i izložbenim štandom. Smotra traje od četvrtka 22. do subote 24. studenoga.

Tema ovogodišnjeg štanda Srca je usluga eduroam. Za sudionike Smotre pripremili smo letak za korisnike usluge eduroam, a za one koji postanu novi korisnici usluge eduroam pripremili smo dodatna iznanađenja.

Pozivamo sve korisnike usluge eduroam (učenike, studente i ostale koji imaju AAI@EduHr elektronički identitet) da se na štandu Srca informiraju o novim lokacijama eduroam pristupnih točki. Pozivamo i one koji još nisu postali korisnici usluge eduroam da na štandu iz prve ruke saznaju kako mogu početi koristiti eduroam te odmah pristupe besplatnom i sigurnom internetu koji ova usluga omogućava.

Događaji na štandu Srca moći će se pratiti preko društvenih mreža Srca.

Smotra Sveučilišta u Zagrebu je manifestacija na kojoj se u tri dana trajanja maturanti, studenti i svi zaineteresirani mogu informirati o mogućnostima studiranja na preddiplomskim i diplomskim studijima Sveučilišta u Zagrebu. Unatrag nekoliko godina na Smotri Sveučilišta u Zagrebu predstavljaju se privatna i javna učilišta iz Hrvatske i susjednih zemalja. Svečano otvaranje Smotre održalo se u četvrtak, 22. studenog u 11 sati u Francuskom paviljonu SC-a.

Štand Srca moći će se posjetiti u četvrtak i petak od 10 do 18 sati, a u subotu od 9 do 15 sati.

Predsjednica Republike Hrvatske Kolinda Grabar-Kitarović na svečanom otvorenju Smotre

Rektor Sveučilišta u Zagrebu prof. dr. sc. Damir Boras na svečanom otvorenju Smotre

Štand Srca na Smotri Sveučilišta u Zagrebu


Izdvojena događanja Srca

svi 23

Želite li se upoznati s mogućnostima besplatnog programa GIMP koji će vam biti od pomoći pri obradi slika ili drugih vrsta grafike, prijavite se na radionicu koja će se održati u online okruženju, uz vodstvo predavača. Radionica će se održati u ponedjeljak, 23. svibnja 2022.  u 9:00 sati. Prijave su u tijeku!

svi 25

Webinar "Google Rapid Response (GRR) - udaljena forenzika računala" održat će se 25. svibnja 2022. od 10 do 13 sati.

lip 06

U lipnju 2022. organiziramo nacionalnu konferenciju korisnika sustava za e-učenje Moodle.