Srce na ovogodišnjoj Smotri Sveučilišta Zagrebu

22. 11. 2018.

U četvrtak, 22. studenoga 2019. godine počela je 23. smotra Sveučilišta u Zagrebu. Kao i prijašnjih godina Srce pruža tehničku potporu organizaciji Smotre, a predstavlja se i izložbenim štandom. Smotra traje od četvrtka 22. do subote 24. studenoga.

Tema ovogodišnjeg štanda Srca je usluga eduroam. Za sudionike Smotre pripremili smo letak za korisnike usluge eduroam, a za one koji postanu novi korisnici usluge eduroam pripremili smo dodatna iznanađenja.

Pozivamo sve korisnike usluge eduroam (učenike, studente i ostale koji imaju AAI@EduHr elektronički identitet) da se na štandu Srca informiraju o novim lokacijama eduroam pristupnih točki. Pozivamo i one koji još nisu postali korisnici usluge eduroam da na štandu iz prve ruke saznaju kako mogu početi koristiti eduroam te odmah pristupe besplatnom i sigurnom internetu koji ova usluga omogućava.

Događaji na štandu Srca moći će se pratiti preko društvenih mreža Srca.

Smotra Sveučilišta u Zagrebu je manifestacija na kojoj se u tri dana trajanja maturanti, studenti i svi zaineteresirani mogu informirati o mogućnostima studiranja na preddiplomskim i diplomskim studijima Sveučilišta u Zagrebu. Unatrag nekoliko godina na Smotri Sveučilišta u Zagrebu predstavljaju se privatna i javna učilišta iz Hrvatske i susjednih zemalja. Svečano otvaranje Smotre održalo se u četvrtak, 22. studenog u 11 sati u Francuskom paviljonu SC-a.

Štand Srca moći će se posjetiti u četvrtak i petak od 10 do 18 sati, a u subotu od 9 do 15 sati.

Predsjednica Republike Hrvatske Kolinda Grabar-Kitarović na svečanom otvorenju Smotre

Rektor Sveučilišta u Zagrebu prof. dr. sc. Damir Boras na svečanom otvorenju Smotre

Štand Srca na Smotri Sveučilišta u Zagrebu


Izdvojena događanja Srca

velj 25

Želite li naučiti pisati jednostavne skripte u PHP-u koje koriste MySQL bazu podataka, izraditi adresar ili jednostavan sustav za unos i objavu novosti? Prijavite se na tečaj koji će započeti u ponedjeljak, 25. 2. 2019., u 9:00 sati. Prijave su u tijeku!

Ožu 04

I ove godine obilježavamo Tjedan otvorenog obrazovanja od 4. - 8. ožujka 2019. godine, a posebno izdvajamo okrugli stol 7. ožujka na koji su pozvani svi zainteresirani.

Ožu 18

Pohađanjem ovog tečaja steknite znanja i vještine uporabe jezika R za analizu i vizualizaciju podataka. Tečaj počinje u ponedjeljak, 18.3.2019. u 9:00 sati.

Ožu 25

Steknite znanja i vještine potrebne za administraciju operacijskih sustava Windows ili Linux. Prijave za novi ciklus koji počinje 25. 3. 2019. su u tijeku.