Srce na ovogodišnjoj Smotri

17. 11. 2016.

Danas je u Francuskom paviljonu Studentskog centra Sveučilišta u Zagrebu počela 21. smotra Sveučilišta u Zagrebu.

Smotru Sveučilišta otvorio je rektor Sveučilišta u Zagrebu prof. dr. sc. Damir Boras, a prije njega okupljenim gostima obratili su se prorektorica za studente, studije i upravljanje kvalitetom Sveučilišta u Zagrebu prof. dr. sc. Ivana Čuković-Bagić, predsjednik Rektorskog zbora i rektor Sveučilišta u Splitu prof. dr. sc. Šimun Anđelinović, u ime ministra znanosti i obrazovanja zamjenik mr. sc. Hrvoje Šlezak, i izaslanik gradonačelnika Grada Zagreba pročelnik Ureda za obrazovanje, kulturu i sport Ivica Lovrić.

Smotra Sveučilišta traje do subote, a na Smotri će se predstaviti i Sveučilišni računski centar. Srce na smotri ima štand na kojem predstavljamo obrazovne aktivnosti.

Ove će se godine po prvi puta u kinodvorani Studentskog centra održati i predstavljanja sastavnica Sveučilišta u Zagrebu pod nazivom "Najbolje sa Sveučilišta".

Srce se predstavlja s dva predavanja (17. studenog, 16:50 -17:10): „Superračunala-motika suvremenih e-znanstvenika“ i „Upravljate li svojom digitalnom imovinom?“.

Detaljnije informacije o samom događanju dostupne su na web stranicama Smotre.


Izdvojena događanja Srca

Trenutno nema događanja.