Srce na Sajmu cjeloživotnog učenja

3. 10. 2014.

Danas, 3. listopada, na Cvjetnom trgu u Zagrebu Srce sudjeluje na Sajmu cjeloživotnog učenja koji se održava u sklopu obilježavanja Tjedna cjeloživotnog učenja koji traje od 29. rujna do 5. listopada 2014. godine.

Tjedan cjeloživotnog učenja UNESCO-va je inicijativa pokrenuta 1999. godine, koja se svake godine obilježava u brojnim zemljama na svim kontinentima kako bi se senzibilizirala javnost za cjeloživotno učenje, promicala kultura učenja te potaknula osobna motivacija.

Tjedan cjeloživotnog učenja u Hrvatskoj je nacionalna obrazovna kampanja koja na jednostavan način, na temelju izravnih obraćanja građanima, potiče ostvarenje ideje o promoviranju učenja i obrazovanja te razvija kulturu učenja.

Tečajevi Srca dio su okruženja cjeloživotnog učenja, uz koje je Srce vezano višegodišnjom tradicijom. Omogućavanjem pohađanja svojih osnovnih tečajeva polaznicima iz šire zajednice, Srce je načinilo dodatan iskorak u podupiranju ideje cjeloživotnog učenja.

Tečajevi Srca utemeljeni su na priznatim nastavnim programima i standardima te dugogodišnjem iskustvu Srca u području informatičkog obrazovanja. Dostupni su široj zajednici po vrlo pristupačnim uvjetima.

Sretnog posjetitelja štanda Srca nagradit ćemo diplomom ECDL Početni (uključuje četiri ECDL-tečaja, ECDL-indeks i četiri ECDL-ispita).

Izdvojena događanja Srca

Ožu 02

Steknite znanja i vještine potrebne za naprednu administraciju operacijskih sustava Windows i Linux, sigurnost operacijskih sustava te osnove računalnih mreža. Prijave za novi ciklus koji počinje 2. 3. 2020. su u tijeku.

svi 11

Ovladajte naprednom administracijom Linux poslužitelja. Tečaj Linux akademije počinje 11. 5. 2020. u 17 sati. Prijave su u tijeku.