Srce održalo predavanje na temu e-učenja na Sveučilištu u Mostaru

29. 4. 2019.

Na poziv Sveučilišta u Mostaru, 25. travnja 2019. godine, pomoćnica ravnatelja Srca za obrazovanje i podršku korisnicima Sandra Kučina Softić, održala je predavanje naziva „E-učenje – sinonim za novo, moderno i kvalitetno obrazovanje“.

U okviru predavanja predstavila je i rad Centra za e-učenje Srca te sustav za e-učenje Merlin na kojem se nalaze e-kolegiji visokoškolskih ustanova u Republici Hrvatskoj.

Održala je i radionicu „ABC radionica dizajna nastave“ za nastavnike Sveučilišta u Mostaru. Domaćini su bili doc. dr. sc. Marko Odak, prodekan za nastavu Filozofskog fakulteta Sveučilišta u Mostaru te doc. dr. sc. Tomislav Volarić, voditelj Centra za informacijske tehnologije Sveučilišta u Mostaru. Predavanje i radionica su dio Strategije razvoja Sveučilišta u Mostaru i Akcijskog plana za 2019. godinu.


Izdvojena događanja Srca

velj 10

Upoznajte tajne programiranja u R-u, jeziku za analizu i vizualizaciju podataka. Prijave traju do 5.2.2020.

velj 17

Steknite znanja potrebna za administaciju operacijskog sustava Linux. Tečaj počinje 17. 2. 2020. u 9 sati. Prijave su u tijeku. 

svi 11

Ovladajte naprednom administracijom Linux poslužitelja. Tečaj Linux akademije počinje 11. 5. 2020. u 17 sati. Prijave su u tijeku.