Srce održalo predavanje na temu e-učenja na Sveučilištu u Mostaru

29. 4. 2019.

Na poziv Sveučilišta u Mostaru, 25. travnja 2019. godine, pomoćnica ravnatelja Srca za obrazovanje i podršku korisnicima Sandra Kučina Softić, održala je predavanje naziva „E-učenje – sinonim za novo, moderno i kvalitetno obrazovanje“.

U okviru predavanja predstavila je i rad Centra za e-učenje Srca te sustav za e-učenje Merlin na kojem se nalaze e-kolegiji visokoškolskih ustanova u Republici Hrvatskoj.

Održala je i radionicu „ABC radionica dizajna nastave“ za nastavnike Sveučilišta u Mostaru. Domaćini su bili doc. dr. sc. Marko Odak, prodekan za nastavu Filozofskog fakulteta Sveučilišta u Mostaru te doc. dr. sc. Tomislav Volarić, voditelj Centra za informacijske tehnologije Sveučilišta u Mostaru. Predavanje i radionica su dio Strategije razvoja Sveučilišta u Mostaru i Akcijskog plana za 2019. godinu.


Izdvojena događanja Srca

lip 07

7. lipnja organiziramo nacionalnu konferenciju korisnika sustava za e-učenje Moodle.

lip 10

U prvom tečaju Linux akademije upoznajte se sa administracijom Linux poslužitelja. Tečaj počinje 10. 6. 2019. u 9 sati i traje pet dana. Prijave su u tijeku.

srp 01

Steknite znanja potrebna za administaciju operacijskog sustava Linux. Tečaj počinje 1. 7. 2019. u 9 sati. Prijave su u tijeku.