Srce osvojilo VIDI WEB TOP 100 nagradu

16. 12. 2010.

Srce je 16. prosinca osvojilo VIDI WEB TOP 100 nagradu za najbolji web u kategoriji "Vladine organizacije i državne institucije".

Na svečanoj dodjeli nagrada u Esplanadi sudjelovao je zamjenik ravnatelja Srca, Ivan Marić koji je ujedno i primio nagradu, tzv. VIDI Oskara. Osim dizajna i informativnosti weba prilikom najave nagrade pohvaljena je i prisutnost Srca na Facebooku. Nakon preuzimanja nagrada, svi su pobjednici sudjelovali u panelu o budućnosti hrvatskog weba koju je vodio Mislav Bago. Prvi VIDI Web Top 100 – hrvatski nacionalni natječaj za najbolje web stranice održan je 1998. godine. Želja organizatora – izdavačke kuće Vidi, bila je popularizacija Interneta i weba u hrvatskom društvu i gospodarstvu.

Kako bi se što bolje popularizirao web u Hrvatskoj, Vidi Web Top 100 natječaj organiziran je kao "oskarovski" događaj na koji su pozvani vodeći gospodarstvenici, akademici, estradna i politička elita, poznati sportaši... U natječaju se od mnoštva prijavljenih webova bira najboljih 100 u 10 kategorija, a najbolji u kategoriji prima Oscara. Na dodjelu su bili pozvani vodeći gospodarstvenici, akademici, estradna i politička elita te druge poznate osobe. Sve pobjednike VIDI Web Top 100 izbora 2010 možete vidjeti na stranici Vidi.hr.  

Izdvojena događanja Srca

srp 04

Webinar "Registracije v4 sučelja u OpenAIRE-u za urednike repozitorija u sustavu Dabarodržat će se 4. srpnja 2022. od 10 do 10:45 sati.