Srce partner na projektu "Razvoj standarda kvalifikacija i preddiplomskih studijskih programa na Tekstilno-tehnološkom fakultetu"

31. 7. 2015.

Inicijalnim sastankom održanim 15. srpnja 2015. godine započeo je projekt "Razvoj standarda kvalifikacija i preddiplomskih studijskih programa na Tekstilno-tehnološkom fakultetu“. Nositelj projekta je Tekstilno-tehnološki fakultet Sveučilišta u Zagrebu, a partneri na projektu su, uz Srce, Sveučilište u Zagrebu (Centar za obrazovanje nastavnika i Centar za savjetovanje i podršku studentima), Fakultet organizacije i informatike Varaždin, Hrvatska udruga poslodavaca i Hrvatski inženjerski savez tekstilaca. Cilj je ovog projekta unaprjeđenje kvalitete visokog obrazovanja u području tekstilne tehnologije i inženjerstva, te tekstilnog i modnog dizajna, kroz razvoj i provedbu Hrvatskog kvalifikacijskog okvira. Srce sudjeluje u dijelu projekta koji se odnosi na unaprjeđenje e-učenja na TTF-u (unaprjeđenje nastavničkih kompetencija te povećanje broja e-kolegija). Projekt financira Europski socijalni fond (ESF) i MZOS.

Izdvojena događanja Srca

svi 11

Ovladajte naprednom administracijom Linux poslužitelja. Tečaj Linux akademije počinje 11. 5. 2020. u 17 sati. Prijave su u tijeku.