50.srce.hr - U srcu digitalne transformacije znanosti i visokog obrazovanja!

Srce predstavilo rezultate projekta MyAcademicID u okviru tematskog sastanka u organizaciji AMPEU

30. 11. 2020.

U okviru tematskog sastanka korisnika u visokom obrazovanju na temu digitalizacije koji je 27. studenog 2020. organizirala Agencija za mobilnost i programe EU (AMPEU) Srce je predstavilo rezultate projekta MyAcademicID.

Prezentaciju pod naslovom "ESI u e-infrastrukturi visokog obrazovanja u Hrvatskoj" održao je Miroslav Milinović, pomoćnik ravnatelja Srca. U svom izlaganju istaknuo je kako je putem sustava AAI@EduHr, koji je povezan s međunarodnim sustavima eduGAIN i eIDAS, realizirana mogućnost uporabe JMBAG-a kao ESI-ija za sve studente u Hrvatskoj.

Prva od usluga koje koriste ESI i koje su raspoložive korisnicima iz sustava visokoga obrazovanja u RH je Online Learning Agreement (OLA).

Preuzmite prezentaciju (PDF, 837 KB)

MyAcademicID logo


Izdvojena događanja Srca

lis 18

Ako se želite upoznati s naprednim mogućnostima rada u programu Excel i unaprijediti svoje znanje o proračunskim tablicama, prijavite se na tečaj koji će se održati u online okruženju, uz vodstvo predavača. Tečaj započinje u ponedjeljak, 18. listopada 2021., u 16:30 sati. Prijave su u tijeku.

lis 25

Želite li naučiti pisati jednostavne skripte u PHP-u koje koriste MySQL bazu podataka, izraditi adresar ili jednostavan sustav za unos i objavu novosti, prijavite se na tečaj koji će se održati u online okruženju, uz vodstvo predavača. Tečaj započinje u ponedjeljak,  25. listopada 2021., u  9 sati. Prijave su u tijeku.