Srce sudjelovalo na 1. međunarodnoj konferenciji o edukacijskim tehnologijama - IZZI moć obrazovanja

16. 5. 2022.

Na 1. međunarodnoj konferenciji o edukacijskim tehnologijama – „IZZI moć obrazovanja: stvarajmo znanje digitalnim tehnologijama“, koja se u organizaciji nakladničke kuće Profil Klett održala u Splitu od 12. do 14. svibnja 2022., pomoćnica ravnatelja Srca doc. dr. sc. Sandra Kučina Softić održala je pozvano predavanje na temu „Obrazovanje nakon pandemije - staro ili novo “normalno”?“.

Ova međunarodna konferencija imala je za cilj na jednom mjestu okupiti informacije o inovativnim tehnologijama u službi znanja, ispitati koje nove mogućnosti i nove načine poučavanja one nude, a posebno prikazati kako na kreativan i inspirativan način spojiti nove ideje i metode poučavanja te ih uskladiti s našim potrebama u školama i na fakultetima.

Pomoćnica ravnatelja Srca u svom je predavanju govorila o važnosti prilagodbe obrazovnog sustava potrebama digitalnog doba, stečenim znanjima i iskustvima u online nastavi tijekom pandemije i važnosti digitalne transformacije sustava obrazovanja.

Srce na prvoj IZZI konferenciji


Izdvojena događanja Srca

lip 28

Ako se želite upoznati s naprednim mogućnostima rada u programu Excel i unaprijediti svoje znanje o proračunskim tablicama, prijavite se na tečaj koji će se održati u online okruženju, uz vodstvo predavača. Tečaj započinje u utorak, 28. lipnja 2022., u 16:30 sati. Prijave su u tijeku.

srp 04

Webinar "Registracije v4 sučelja u OpenAIRE-u za urednike repozitorija u sustavu Dabarodržat će se 4. srpnja 2022. od 10 do 10:45 sati.