Srce sudjelovalo na simpoziju Education, digital technology, social cohesion and public policies

13. 6. 2022.

Pomoćnica ravnatelja Srca i predsjednica organizacije European Distance and E-learning Network EDEN, doc. dr. sc. Sandra Kučina Softić, na poziv Američkog instituta i Ministarstva za Europu i vanjske poslove Republike Francuske sudjelovala je na simpoziju Education, digital technology, social cohesion and public policies koji je održan 8. i 9. lipnja 2022. u Parizu.

Američki institut, European Union – Latin America and Caribbean Foundation, Francuska agencija za razvoj i Ministarstvo za Europu i vanjske poslove Republike Francuske organizirali su ovaj simpozij s ciljem doprinosa komparativnim, transameričkim i transdisciplinarnim promišljanjima i sagledavanju situacije u sustavu obrazovanja kako bi se stečena iskustva tijekom pandemije što bolje iskoristila za budućnost.

Tijekom četiri radionice želja je bila potaknuti raspravu na teme vezane za obrazovanje, digitalne tehnologije, društvene kohezije i javne politike, ne zaboravljajući potrebne ekonomske čimbenike za razvoj inovacija. Sandra Kučina Softić sudjelovala je na radionici Izazovi politika i suradnje u digitalnom obrazovanju, a radionica se održala u Palace du Luxemburg u kojoj zasjeda Senat grada Pariza.


Prezentacije "Supporting HE in digital transformation", PDF 3MB


Izdvojena događanja Srca

lip 28

Ako se želite upoznati s naprednim mogućnostima rada u programu Excel i unaprijediti svoje znanje o proračunskim tablicama, prijavite se na tečaj koji će se održati u online okruženju, uz vodstvo predavača. Tečaj započinje u utorak, 28. lipnja 2022., u 16:30 sati. Prijave su u tijeku.

srp 04

Webinar "Registracije v4 sučelja u OpenAIRE-u za urednike repozitorija u sustavu Dabarodržat će se 4. srpnja 2022. od 10 do 10:45 sati.