Srce sudjelovalo na Smotri Sveučilišta Zagrebu

24. 11. 2018.

Od četvrtka 22. do subote 24. studenog 2018. Srce je sudjelovalo na Smotri Sveučilišta u Zagrebu. Kao i prijašnjih godina Srce je pružalo tehničku potporu organizaciji Smotre, a predstavilo se i izložbenim štandom.

Tema ovogodišnjeg štanda Srca bila je usluga eduroam. Za sudionike Smotre pripremili smo letak za korisnike usluge eduroam, a za nove korisnike usluge eduroam pripremili smo dodatna iznanađenja.

Sve korisnike usluge eduroam (učenike, studente i ostale koji imaju AAI@EduHr elektronički identitet) na štandu Srca informirali smo o novim lokacijama eduroam pristupnih točki. Onima koji još nisu postali korisnici usluge eduroam smo iz prve ruke pokazali kako mogu početi koristiti eduroam te odmah pristupiti besplatnom i sigurnom internetu koji ova usluga omogućava.

Smotra Sveučilišta u Zagrebu je manifestacija na kojoj se u tri dana trajanja maturanti, studenti i svi zaineteresirani mogu informirati o mogućnostima studiranja na preddiplomskim i diplomskim studijima Sveučilišta u Zagrebu. Unatrag nekoliko godina na Smotri Sveučilišta u Zagrebu predstavljaju se privatna i javna učilišta iz Hrvatske i susjednih zemalja. Svečano otvaranje Smotre održalo se u četvrtak, 22. studenog u 11 sati u Francuskom paviljonu SC-a.

Predsjednica Republike Hrvatske Kolinda Grabar-Kitarović na svečanom otvorenju Smotre

Rektor Sveučilišta u Zagrebu prof. dr. sc. Damir Boras na svečanom otvorenju Smotre

Štand Srca na Smotri Sveučilišta u Zagrebu


Izdvojena događanja Srca

kol 24

Ako se želite naučiti služiti programom PowerPoint pomoću kojeg možete izrađivati elektroničke prezentacije na svom računalu, prijavite se na vikend tečaj koji započinje u subotu, 24. 8. 2019. u  9:00 sati. Prijave su u tijeku!

ruj 23

Želite li naučiti služiti se programom Access i kreirati baze podataka? Prijavite se na tečaj koji će započeti u ponedjeljak, 23. 9. 2019., u 17:30 sati. Prijave su u tijeku.

ruj 24

Steknite znanja i vještine potrebne za administraciju operacijskih sustava Windows ili Linux. Prijave za novi ciklus koji počinje 24. 9. 2019. su u tijeku.

lis 14

Steknite znanja potrebna za administaciju operacijskog sustava Linux. Tečaj počinje 14. 10. 2019. u 9 sati. Prijave su u tijeku.