Srce sudjelovalo na Smotri Sveučilišta Zagrebu

24. 11. 2018.

Od četvrtka 22. do subote 24. studenog 2018. Srce je sudjelovalo na Smotri Sveučilišta u Zagrebu. Kao i prijašnjih godina Srce je pružalo tehničku potporu organizaciji Smotre, a predstavilo se i izložbenim štandom.

Tema ovogodišnjeg štanda Srca bila je usluga eduroam. Za sudionike Smotre pripremili smo letak za korisnike usluge eduroam, a za nove korisnike usluge eduroam pripremili smo dodatna iznanađenja.

Sve korisnike usluge eduroam (učenike, studente i ostale koji imaju AAI@EduHr elektronički identitet) na štandu Srca informirali smo o novim lokacijama eduroam pristupnih točki. Onima koji još nisu postali korisnici usluge eduroam smo iz prve ruke pokazali kako mogu početi koristiti eduroam te odmah pristupiti besplatnom i sigurnom internetu koji ova usluga omogućava.

Smotra Sveučilišta u Zagrebu je manifestacija na kojoj se u tri dana trajanja maturanti, studenti i svi zaineteresirani mogu informirati o mogućnostima studiranja na preddiplomskim i diplomskim studijima Sveučilišta u Zagrebu. Unatrag nekoliko godina na Smotri Sveučilišta u Zagrebu predstavljaju se privatna i javna učilišta iz Hrvatske i susjednih zemalja. Svečano otvaranje Smotre održalo se u četvrtak, 22. studenog u 11 sati u Francuskom paviljonu SC-a.

Predsjednica Republike Hrvatske Kolinda Grabar-Kitarović na svečanom otvorenju Smotre

Rektor Sveučilišta u Zagrebu prof. dr. sc. Damir Boras na svečanom otvorenju Smotre

Štand Srca na Smotri Sveučilišta u Zagrebu


Izdvojena događanja Srca

lis 23

Natjecanje Copernicus Hackathon održat će se u Srcu 23. i 24. listopada 2019. godine u okviru Copernicus programa u organizaciji Geodetskog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu.

lis 28

Želite li se upoznati s osnovama CSS-a – tehnologije za oblikovanje web-stranica? Prijavite se na tečaj koji će započeti u ponedjeljak, 28. 10. 2019., u 9:00 sati.
Prijave su u tijeku.

stu 07

Trebate li pomoć kod uporabe programa Word prilikom oblikovanja seminarskog ili nekog drugog rada tijekom studija? Prijavite se na radionicu koja se održava u četvrtak, 7. 11. 2019. od 16:30 sati. Prijave su u tijeku.

stu 11

Želite li ovladati uporabom programa PowerPoint i naučiti izraditi "moćne" prezentacije? Prijavite se na besplatnu radionicu koja se održava u ponedjeljak,  11. 11. 2019., od 16:30 sati. Prijave su u tijeku.