Srce sudjelovalo na Smotri Sveučilišta Zagrebu

24. 11. 2018.

Od četvrtka 22. do subote 24. studenog 2018. Srce je sudjelovalo na Smotri Sveučilišta u Zagrebu. Kao i prijašnjih godina Srce je pružalo tehničku potporu organizaciji Smotre, a predstavilo se i izložbenim štandom.

Tema ovogodišnjeg štanda Srca bila je usluga eduroam. Za sudionike Smotre pripremili smo letak za korisnike usluge eduroam, a za nove korisnike usluge eduroam pripremili smo dodatna iznanađenja.

Sve korisnike usluge eduroam (učenike, studente i ostale koji imaju AAI@EduHr elektronički identitet) na štandu Srca informirali smo o novim lokacijama eduroam pristupnih točki. Onima koji još nisu postali korisnici usluge eduroam smo iz prve ruke pokazali kako mogu početi koristiti eduroam te odmah pristupiti besplatnom i sigurnom internetu koji ova usluga omogućava.

Smotra Sveučilišta u Zagrebu je manifestacija na kojoj se u tri dana trajanja maturanti, studenti i svi zaineteresirani mogu informirati o mogućnostima studiranja na preddiplomskim i diplomskim studijima Sveučilišta u Zagrebu. Unatrag nekoliko godina na Smotri Sveučilišta u Zagrebu predstavljaju se privatna i javna učilišta iz Hrvatske i susjednih zemalja. Svečano otvaranje Smotre održalo se u četvrtak, 22. studenog u 11 sati u Francuskom paviljonu SC-a.

Predsjednica Republike Hrvatske Kolinda Grabar-Kitarović na svečanom otvorenju Smotre

Rektor Sveučilišta u Zagrebu prof. dr. sc. Damir Boras na svečanom otvorenju Smotre

Štand Srca na Smotri Sveučilišta u Zagrebu


Izdvojena događanja Srca

Ožu 28

Srce od 28. do 30. ožujka 2023. organizira stručnu konferenciju Srce DEI 2023, ujedno i završnu konferenciju nacionalnog strateškog projekta HR-ZOO. 

lip 01

U lipnju 2023. organiziramo nacionalnu konferenciju korisnika sustava za e-učenje Moodle.

ruj 01

U rujnu/listopadu 2023. održavamo Tjedan Centra za e-učenje - niz radionica i tečajeva za nastavnike.

lis 01

Međunarodni Tjedan otvorenog pristupa (Open Access Week) ove godine obilježava se u listopadu 2023.

pro 07

Ove godine 7. prosinca obilježavamo Dan e-učenja.