50.srce.hr - U srcu digitalne transformacije znanosti i visokog obrazovanja!

Srce sudjelovalo u emisiji “Sveučilišni Zagreb”

16. 6. 2021.

Srce, koje ove godine obilježava 50 godina uspješnog djelovanja, bilo je tema ovotjedne emisije “Sveučilišni Zagreb”. Ravnatelj Srca Ivan Marić bio je gost u studiju gdje je s urednikom i voditeljem emisije prof. dr. sc. Miljenkom Šimpragom razgovarao o ulozi Srca u razvoju digitalizacije i transformacije znanosti i visokoškolskog obrazovanja, ali i Hrvatske općenito, tijekom proteklih 50 godina. U razgovoru je istaknuta važnost moderne e-infrastrukture koju Srce gradi za moderno i otvoreno obrazovanje i znanost, a teme su bile i budućnost Srca, planovi za daljnji razvitak i novi projekti.

U emisiji su sudjelovali i prof. dr. sc. Klaudio Pap, predsjednik Upravnog vijeća Srca, dr. sc. Sandra Kučina Softić, pomoćnica ravnatelja za obrazovanje i podršku korisnicima, Dobriša Dobrenić, pomoćnik ravnatelja za računalnu i mrežnu infrastrukturu, Emir Imamagić, predstojnik Sektora za računalne sustave i Draženko Celjak, voditelj Službe za podatkovne usluge i kolaboracijske alate Srca.

Emisiju možete pogledati na službenom YouTube kanalu Sveučilišta u Zagrebu ili reprizu na Z1 televiziji u subotu 19. lipnja u 12:30 sati.

Isječak iz emisije


Izdvojena događanja Srca

Trenutno nema događanja.