Srce za brucoše: bili smo na PBF-u!

17. 9. 2015.

14. rujna predavanjem na Prehrambeno-biotehnološkom fakultetu počeli smo tradicionalnu akciju Srce za brucoše. Sljedeće predavanje držimo na Medicinskom fakultetu 21. rujna. Datume predavanja za brucoše koja slijede možete pronaći na našoj stranici za studente. Akciju Srce za brucoše provodimo svake godine kako bismo studente, a posebno brucoše, upoznali s pravima i mogućnostima koje imaju, predstavili im najznačajnije usluge Srca i olakšali pristup tim uslugama. I ove ćemo godine na svim sastavnicama Sveučilišta u Zagrebu održati kratka predavanja o uslugama Srca za brucoše. Također, pripremili smo bookmarke koje ćete dobiti na uvodnom predavanju, a bit će dostupni i na Helpdesku Srca.

Svim studentima Sveučilišta u Zagrebu, a posebno studentima prvih godina preddiplomskih studija želimo uspješno i veselo studiranje! Slike: predavačica iz Srca na uvodnom predavanju Prehrambeno-biotehnološkog fakulteta

...
...
...

Izdvojena događanja Srca

svi 23

Želite li se upoznati s mogućnostima besplatnog programa GIMP koji će vam biti od pomoći pri obradi slika ili drugih vrsta grafike, prijavite se na radionicu koja će se održati u online okruženju, uz vodstvo predavača. Radionica će se održati u ponedjeljak, 23. svibnja 2022.  u 9:00 sati. Prijave su u tijeku!

svi 25

Webinar "Google Rapid Response (GRR) - udaljena forenzika računala" održat će se 25. svibnja 2022. od 10 do 13 sati.

lip 06

U lipnju 2022. organiziramo nacionalnu konferenciju korisnika sustava za e-učenje Moodle.