Srcu dodijeljeno Priznanje Zajednice studentskih centara RH

29. 8. 2022.

Na obilježavanju 10. godišnjice Zajednice studentskih centara RH predsjednik Zajednice i ravnatelj SC-a Varaždin Nenad Milijaš, uručio je ravnatelju Srca Ivanu Mariću „Priznanje Zajednice studentskih centara RH Sveučilišnom računskom centru za suradnju sa Zajednicom studentskih centara RH na projektima studentskog standarda u Republici Hrvatskoj“. 

Zajednica studentskih centara RH sporazumno je udruženje svih studentskih centara u RH s ciljem zajedničkog rješavanja pitanja vezanih za djelatnost studentskih centara. Od kolovoza 2012. godine organizirano zastupa interese studentskih centara Hrvatske i surađuje sa svim dionicima na poboljšanju studentskog standarda u Republici Hrvatskoj.

Sveučilišni računski centar Srce uspješno surađuje sa Zajednicom te održavanjem i razvojem Informacijskog sustava studentskih prava (ISSP) & Informacijskog sustava akademskih kartica (ISAK) omogućava procese digitalizacije koji utječu na poboljšanje kvalitete studentskog standarda.

Članice Zajednice studentskih centara RH su SC Varaždin, SC Zagreb, SC Karlovac, SC Rijeka, SC Pula, SC Sisak, SC Požega, SC Slavonski Brod, SC Osijek, SC Zadar, SC Šibenik, SC Split i SC Dubrovnik.

Priznanje Zajednice studentskih centara RH (PDF, 259 KB)

Uručenje priznanj Zajednica studentskih centara RH Srcu

Predsjednik Zajednice studentskih centara RH i ravnatelj SC-a Varaždin Nenad Milijaš, mag.inf., ravnatelj Srca Ivan Marić i zamjenik predsjednika Zajednice studentskih centara RH, mr. sc. Marko Potrebica.


Izdvojena događanja Srca

lis 04

Ako se želite upoznati s osnovnim mogućnostima programa Excel, prijavite se na radionicu koja će se održati u online okruženju, uz vodstvo predavača. Radionica će se održati u utorak, 4. listopada 2022., s početkom u 15 sati. Prijave su u tijeku.

lis 05

Online radionica "Korištenje računalnog klastera Isabella" održat će se  5. listopada 2022., od  9 do 15 sati, a kao preduvjet za sudjelovanje polaznici moraju proći provjeru znanja u sklopu online tečaja "Linux za korisnike Isabelle".

lis 05

Trebate li pomoć kod uporabe programa Word prilikom oblikovanja seminarskog ili nekog drugog rada tijekom studija? Prijavite se na radionicu koja se održava u online okruženju, uz vodstvo predavača. Radionica će se održati u srijedu, 5. listopada 2022., s početkom u 16:30 sati. Prijave su u tijeku.

lis 10

Od 10. do 14. listopada 2022. održavamo Tjedan Centra za e-učenje - niz radionica i tečajeva za nastavnike.

lis 11

Ako se želite naučiti služiti programom Excel kako biste izradili i uredili svoje proračunske tablice, prijavite se na tečaj koji će se održati u učionici Srca, uz vodstvo predavača. Tečaj započinje u utorak, 11. listopada 2022., u 16:30 sati. Prijave su u tijeku.