50.srce.hr - U srcu digitalne transformacije znanosti i visokog obrazovanja!

Studijski posjet „Improving learning and teaching by institutional collaboration supported by ICT“

10. 10. 2011.

10. listopada u sklopu studijskog posjeta „Improving learning and teaching by institutional collaboration supported by ICT“, u okviru programa za cjeloživotno učenje Europske unije, koji organizira Hrvatska akademska i istraživačka mreža – CARNet, Sveučilišni računski centar Srce predstavilo je svoj rad i ulogu polaznicima iz 12 europskih zemalja.

Ravnatelj Srca, dr. sc. Zoran Bekić predstavio je Srce polaznicima studijskog posjeta i pobliže objasnio koja je uloga Srca na Sveučilištu u Zagrebu, ali i šire. Voditeljica Centra za e-učenje, Sandra Kučina Softić predstavila je djelatnosti Centra i njegovo sudjelovanje u unapređenju učenja i podučavanja na Sveučilištu. Posjetitelji su u sklopu ovog dijela studijskog posjeta imali priliku razgledati i računalnu halu Srca te čuti nešto više o resursima kojima Srce raspolaže.

Izdvojena događanja Srca

sij 27

U prvom tečaju Linux akademije upoznajte se s administracijom Linux poslužitelja. Online tečaj uz vodstvo predavača počinje 27. 1. 2021. u 9 sati. Prijave su u tijeku.

velj 01

Ako se želite naučiti služiti programom Excel kako biste izradili i uredili svoje proračunske tablice, prijavite se na tečaj koji će se održati u online okruženju, uz vodstvo predavača. Tečaj će započeti u ponedjeljak, 1. 2. 2021. u 16:30 sati. Prijave su u tijeku.

velj 10

Trebate li pomoć kod uporabe programa Word prilikom oblikovanja seminarskog ili nekog drugog rada tijekom studija? Prijavite se na radionicu koja se održava u online okruženju, uz vodstvo predavača. Radionica će se održati u srijedu, 10. 2. 2020., s početkom u 16:30 sati. Prijave su u tijeku.

velj 15

Ako se želite upoznati s naprednim mogućnostima rada u programu Excel i unaprijediti svoje znanje o proračunskim tablicama, prijavite se na tečaj koji će se održati u online okruženju, uz vodstvo predavača. Tečaj će započeti u ponedjeljak, 15. 2. 2021. u 16:30 sati. Prijave su u tijeku.

velj 16

Želite li se upoznati s osnovama HTML-a – tehnologije za izradu web-stranica? Prijavite se na tečaj koji će se održati u online okruženju, uz vodstvo predavača. Tečaj će započeti u utorak, 16. 2. 2021. u  9 sati. Prijave su u tijeku.