Studijski posjet „Improving learning and teaching by institutional collaboration supported by ICT“

10. 10. 2011.

10. listopada u sklopu studijskog posjeta „Improving learning and teaching by institutional collaboration supported by ICT“, u okviru programa za cjeloživotno učenje Europske unije, koji organizira Hrvatska akademska i istraživačka mreža – CARNet, Sveučilišni računski centar Srce predstavilo je svoj rad i ulogu polaznicima iz 12 europskih zemalja.

Ravnatelj Srca, dr. sc. Zoran Bekić predstavio je Srce polaznicima studijskog posjeta i pobliže objasnio koja je uloga Srca na Sveučilištu u Zagrebu, ali i šire. Voditeljica Centra za e-učenje, Sandra Kučina Softić predstavila je djelatnosti Centra i njegovo sudjelovanje u unapređenju učenja i podučavanja na Sveučilištu. Posjetitelji su u sklopu ovog dijela studijskog posjeta imali priliku razgledati i računalnu halu Srca te čuti nešto više o resursima kojima Srce raspolaže.

Izdvojena događanja Srca

lis 23

Natjecanje Copernicus Hackathon održat će se u Srcu 23. i 24. listopada 2019. godine u okviru Copernicus programa u organizaciji Geodetskog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu.

lis 28

Želite li se upoznati s osnovama CSS-a – tehnologije za oblikovanje web-stranica? Prijavite se na tečaj koji će započeti u ponedjeljak, 28. 10. 2019., u 9:00 sati.
Prijave su u tijeku.

stu 07

Trebate li pomoć kod uporabe programa Word prilikom oblikovanja seminarskog ili nekog drugog rada tijekom studija? Prijavite se na radionicu koja se održava u četvrtak, 7. 11. 2019. od 16:30 sati. Prijave su u tijeku.

stu 11

Želite li ovladati uporabom programa PowerPoint i naučiti izraditi "moćne" prezentacije? Prijavite se na besplatnu radionicu koja se održava u ponedjeljak,  11. 11. 2019., od 16:30 sati. Prijave su u tijeku.