Sustav za e-učenje Merlin spreman za novu akademsku godinu 2018./2019.

3. 9. 2018.

Početak nove akademske godine 2018./2019. prati i sustav Merlin koji je nadograđen na najnoviju inačicu sustava Moodle (3.5) te su dodane nove mogućnosti koje će unaprijediti i olakšati rad korisnika. Sustav za ovu akademsku godinu je od danas dostupan na adresi merlin.srce.hr. Kako bi se što lakše snašli u radu s novom inačicom sustava, pripremili smo i dokument s popisom novosti koje donosi nova inačica.

Sustav je nadograđen i na novu temu – nova tema Boost temeljena je na standardnoj temi koja znatno mijenja koncept i organizaciju sustava Moodle. Između ostalog, dodan je bočni izbornik za mobilnu aplikaciju te novi sustav ima responzivne navigacijske trake.

Novu inačicu sustava prati online priručnik, online i učionički tečajevi i radionice te drugi priručnici kao i kratki dokumenti nazvani "Brza pomoć".

Sustav se kontinuirano testira i nadograđuje te se rješavaju neočekivane greške u sustavu. Korisnicima su dostupni i testni sustav Moodle te najnovija inačica sustava MoodleDemo.

 


Izdvojena događanja Srca

svi 11

Ovladajte naprednom administracijom Linux poslužitelja. Tečaj Linux akademije počinje 11. 5. 2020. u 17 sati. Prijave su u tijeku.