Sustav za e-učenje Merlin spreman za novu akademsku godinu 2018./2019.

3. 9. 2018.

Početak nove akademske godine 2018./2019. prati i sustav Merlin koji je nadograđen na najnoviju inačicu sustava Moodle (3.5) te su dodane nove mogućnosti koje će unaprijediti i olakšati rad korisnika. Sustav za ovu akademsku godinu je od danas dostupan na adresi merlin.srce.hr. Kako bi se što lakše snašli u radu s novom inačicom sustava, pripremili smo i dokument s popisom novosti koje donosi nova inačica.

Sustav je nadograđen i na novu temu – nova tema Boost temeljena je na standardnoj temi koja znatno mijenja koncept i organizaciju sustava Moodle. Između ostalog, dodan je bočni izbornik za mobilnu aplikaciju te novi sustav ima responzivne navigacijske trake.

Novu inačicu sustava prati online priručnik, online i učionički tečajevi i radionice te drugi priručnici kao i kratki dokumenti nazvani "Brza pomoć".

Sustav se kontinuirano testira i nadograđuje te se rješavaju neočekivane greške u sustavu. Korisnicima su dostupni i testni sustav Moodle te najnovija inačica sustava MoodleDemo.

 


Izdvojena događanja Srca

velj 22

„Office 365 - kako nam je promijenio život u osam godina“

velj 25

Želite li naučiti pisati jednostavne skripte u PHP-u koje koriste MySQL bazu podataka, izraditi adresar ili jednostavan sustav za unos i objavu novosti? Prijavite se na tečaj koji će započeti u ponedjeljak, 25. 2. 2019., u 9:00 sati. Prijave su u tijeku!

Ožu 04

I ove godine obilježavamo Tjedan otvorenog obrazovanja od 4. - 8. ožujka 2019. godine, a posebno izdvajamo okrugli stol 7. ožujka na koji su pozvani svi zainteresirani.

Ožu 18

Pohađanjem ovog tečaja steknite znanja i vještine uporabe jezika R za analizu i vizualizaciju podataka. Tečaj počinje u ponedjeljak, 18.3.2019. u 9:00 sati.

Ožu 25

Steknite znanja i vještine potrebne za administraciju operacijskih sustava Windows ili Linux. Prijave za novi ciklus koji počinje 25. 3. 2019. su u tijeku.