Sustav za e-učenje Merlin spreman za novu akademsku godinu 2018./2019.

3. 9. 2018.

Početak nove akademske godine 2018./2019. prati i sustav Merlin koji je nadograđen na najnoviju inačicu sustava Moodle (3.5) te su dodane nove mogućnosti koje će unaprijediti i olakšati rad korisnika. Sustav za ovu akademsku godinu je od danas dostupan na adresi merlin.srce.hr. Kako bi se što lakše snašli u radu s novom inačicom sustava, pripremili smo i dokument s popisom novosti koje donosi nova inačica.

Sustav je nadograđen i na novu temu – nova tema Boost temeljena je na standardnoj temi koja znatno mijenja koncept i organizaciju sustava Moodle. Između ostalog, dodan je bočni izbornik za mobilnu aplikaciju te novi sustav ima responzivne navigacijske trake.

Novu inačicu sustava prati online priručnik, online i učionički tečajevi i radionice te drugi priručnici kao i kratki dokumenti nazvani "Brza pomoć".

Sustav se kontinuirano testira i nadograđuje te se rješavaju neočekivane greške u sustavu. Korisnicima su dostupni i testni sustav Moodle te najnovija inačica sustava MoodleDemo.

 


Izdvojena događanja Srca

kol 24

Ako se želite naučiti služiti programom PowerPoint pomoću kojeg možete izrađivati elektroničke prezentacije na svom računalu, prijavite se na vikend tečaj koji započinje u subotu, 24. 8. 2019. u  9:00 sati. Prijave su u tijeku!

ruj 23

Želite li naučiti služiti se programom Access i kreirati baze podataka? Prijavite se na tečaj koji će započeti u ponedjeljak, 23. 9. 2019., u 17:30 sati. Prijave su u tijeku.

ruj 24

Steknite znanja i vještine potrebne za administraciju operacijskih sustava Windows ili Linux. Prijave za novi ciklus koji počinje 24. 9. 2019. su u tijeku.

lis 14

Steknite znanja potrebna za administaciju operacijskog sustava Linux. Tečaj počinje 14. 10. 2019. u 9 sati. Prijave su u tijeku.