Sustav za e-učenje Merlin spreman za novu akademsku godinu 2019./2020.

5. 9. 2019.

Početak nove akademske godine 2019./2020. prati i sustav za e-učenje Merlin koji je nadograđen na najnoviju inačicu sustava Moodle (3.7) te su dodane nove mogućnosti koje će unaprijediti i olakšati rad korisnika. Sustav za ovu akademsku godinu dostupan je na adresi merlin.srce.hr. Kako bi se korisnici što lakše snašli u radu s novom inačicom sustava Merlin, pripremili smo i dokument s popisom novosti. Istaknuli bi nove mogućnosti unutar sustava poput korištenja IF uvjeta za ocjenjivanje i unaprijeđenog sučelja za poruke. Uz postojeću Srce temu, pripremili smo i novu Srce Classic temu koja pruža jednostavnije i čišće sučelje svima koji ne žele dodatne napredne mogućnosti unutar sučelja. Srce Classic temu moguće je postaviti na razini e-kolegija.

Novu inačicu sustava prate online priručnik, online i učionički tečajevi i radionice te drugi priručnici, kao i kratki dokumenti nazvani "Brza pomoć".

Korisnicima je dostupan i testni sustav Moodle koji je također nadograđen na inačicu 3.7.

 


Izdvojena događanja Srca

lis 18

Želite li se upoznati s mogućnostima besplatnog programa Audacity, namijenjenog snimanju i obradi zvuka? Radionica će se održati 18. 10. 2019. u 9:00 sati. Prijave su u tijeku!

lis 23

Natjecanje Copernicus Hackaton održat će se u Srcu 23. i 24. listopada 2019. godine u okviru Copernicus programa u organizaciji Geodetskog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu.