Tjedan Centra za e-učenje 2016.

5. 9. 2016.

Centar za e-učenje Srca organizira petu godinu za redom Tjedan Centra za e-učenje koji će se održati od 21. do 30. rujna 2016. godine u Srcu. Cilj organizacije ovog događanja je na samom početku nove akademske godine upoznati nastavnike s tehnologijama e-učenja, educirati ih za njihovu uporabu i pomoći im da pronađu najbolji način kako ih integrirati u obrazovni proces.

Kako bi se nastavnici bolje upoznali s tehnologijama koje Centar održava, održat će se brojni tečajevi i radionice o radu u sustavu Merlin, sustavu e-portfolio i sustavu za webinare. Najavljujemo i dva okrugla stola, prvi će se održati 28. rujna na temu autorskih prava u e-okruženju, a drugi 30. rujna na temu digitalnih vještina.

Sve informacije o Tjednu Centra za e-učenje doznajte na stranicama Centra za e-učenje.


Izdvojena događanja Srca

Ožu 02

Steknite znanja i vještine potrebne za naprednu administraciju operacijskih sustava Windows i Linux, sigurnost operacijskih sustava te osnove računalnih mreža. Prijave za novi ciklus koji počinje 2. 3. 2020. su u tijeku.

svi 11

Ovladajte naprednom administracijom Linux poslužitelja. Tečaj Linux akademije počinje 11. 5. 2020. u 17 sati. Prijave su u tijeku.