Tjedan Centra za e-učenje

10. 9. 2014.

U razdoblju od 22. 9. do 1. 10. 2014. Centar za e-učenje Srca organizira Tjedan Centra za e-učenje u okviru kojega će se održati radionice, tečajevi i predavanja na temu e-učenja.
Na početku nove akademske godine, već tradicionalno, organiziramo Tjedan Centra za e-učenje kako bi nastavnicima pomogli da steknu nova znanja u području e-učenja, da usavrše nastavničke kompetencije te pronađu najbolji način kako integrirati tehnologije e-učenja u obrazovni proces.   Osim radionica i tečajeva vezano uz tehnologije e-učenja, održat ćemo i radionice vezano uz ishode učenja, a koje su vezane i uz projekt TALOE na kojem je Srce partner.   U utorak, 23.9. održat će se radionica o vrednovanju i ocjenjivanju temeljem ishoda učenja, a u petak, 26.9. radionica o ishodima učenja i metodama vrednovanja u e-učenju. No to nije sve, bit će tu i radionica na temu analize potrebe korisnika u e-okruženju te ispitivanja njihovog zadovoljstva izvedenim e-kolegijem, a o taksonomiji kompetencija nastavnika za e-učenje raspravljat ćemo na popodne@ceu. Nadamo se da će svatko pronaći nešto za sebe, a ako i ne stigne sudjelovati u nekoj od aktivnosti, može se javiti u Centar za e-učenje bilo kojom drugom prilikom.
Centar za e-učenje Srca već sedam godina pruža podršku korisnicima u primjeni informacijskih i komunikacijskih tehnologija i tehnologija e-učenja prateći i osluškujući potrebe nastavnika, studenata i ustanova u sustavu visokog obrazovanja. Cilj je Centra osigurati podršku koja će primjenu novih tehnologija u nastavi učiniti lakom i jednostavnom te nastavnicima omogućiti da se usredotoče na pedagoške i obrazovne ciljeve koje žele postići primjenom ovih tehnologija i alata. Korisnicima je dostupna podrška putem helpdeska, individualnih konzultacija te tečajeva i radionica na kojima polaznici kroz praktičan rad stječu nova znanja i iskustva.   Dodatne informacije i on-line prijave potražite na stranicama Centra za e-učenje.

Izdvojena događanja Srca

Ožu 02

Steknite znanja i vještine potrebne za naprednu administraciju operacijskih sustava Windows i Linux, sigurnost operacijskih sustava te osnove računalnih mreža. Prijave za novi ciklus koji počinje 2. 3. 2020. su u tijeku.

svi 11

Ovladajte naprednom administracijom Linux poslužitelja. Tečaj Linux akademije počinje 11. 5. 2020. u 17 sati. Prijave su u tijeku.