Tjedan Centra za e-učenje

16. 9. 2015.

Četvrti Tjedan Centra za e-učenje Srca održavat će se ove godine od 21. do 30. rujna. Tjedan je organiziran kako bi se nastavnici upoznali s tehnologijama e-učenja, educirali i implementirali tehnologiju e-učenja u nastavi. Tijekom tjedna bit će održane radionice i tečajevi. Nudi se tečaj Osnove rada u sustavu Merlin, prilagođen za inačicu sustava Moodle 2.9, odnosno na novu inačicu sustava Merlin u akademskoj godini 2015./2016. te tečajevi za napredni rad u sustavu Merlin: Napredni rad u u sustavu Merlin - administriranje korisnika i Napredni rad u sustavu Merlin - pitanja i testovi. Naziv nove radionice je Ishodi učenja u sustavu Moodle, a radionica Kako pripremiti virtualno predavanje - webinar osvježena je i prati nadogradnju sustava za webinare na inačicu sustava Adobe Connect 9.4.  Na rasporedu su i dvije radionice o ishodima učenja koje su vezane uz projekt TALOE na kojem je Srce partner. U utorak 22. rujna održat će se radionica Kako ocjenjivanje usmjerava učenje u visokom obrazovanju?, a u četvrtak 24. rujna radionica Usklađivanje ishoda učenja i metoda vrednovanja u visokoškolskim kolegijima. Na kraju tjedna bit će predstavljen Tečaj samostalnog razvoja ePortfelja (MOOC) na hrvatskom, koji je pripremila Europortfolio inicijativa. Sve informacije o Tjednu Centra za e-učenje doznajte na stranicama Centra za e-učenje.

Izdvojena događanja Srca

stu 19

Jeste li znali da postoje alati koji vam mogu pomoći prilikom izrade i organizacije bibliografskih izvora i umetanja referenci u tekst? Da biste naučili raditi s njima, prijavite se na tečaj koji se održava u utorak, 19. 11. 2019., u 9 sati.

stu 19

Želite li naučiti raditi s besplatnim alatima za grafički dizajn? Prijavite se na tečaj koji će započeti u utorak, 19. 11. 2019., u 9:00 sati. Prijave su u tijeku.

stu 22

Tijekom jednodnevnog predavanja saznajte što su to certifikati i na koje se sve načine koriste. Predavanje je otvoreno za sve zainteresirane.