Tjedan Centra za e-učenje

9. 9. 2019.

Tjedan Centra za e-učenje Srca, koji se tradicionalno održava svake godine, ove će se godine održati od 23. do 27. rujna 2019. Tjedan Ceu organiziramo na početku akademske godine kako bi nastavnicima približili tehnologije e-učenja, educirali ih te im pomogli da pronađu najbolji način kako integrirati tehnologije e-učenja u obrazovni proces.

Tijekom Tjedna održat će se niz radionica i tečajeva. Na rasporedu su tečaj „Osnove rada u sustavu Merlin“ kao i tečaj „Napredni rad u sustavu Merlin - pitanja i testovi“, oba su prilagođena novoj inačici sustava Moodle 3.7. Također nastavlja se i s tečajem „Priprema virtualnog predavanja – webinara“ za sve koji se žele upoznati s webinarima i predavanjima u realnom vremenu. Za nastavnike smo pripremili i radionicu „ABC radionica dizajna nastave“ kojom želimo pomoći nastavnicima u izradi novog ili unapređenju postojećeg e-kolegija.

Tu su i konzultacije za nastavnike na kojima mogu pitati i dobiti informacije kako izraditi e-kolegij ili kako izraditi e-portfolio i koristiti ga kao nastavnu aktivnost. Konzultacije se odvijaju osobnim dolaskom u Srce ili putem sustava za webinare.

Raspored aktivnosti u okviru Tjedna Centra za e-učenje Srca možete pogledati na stranicama Centra za e-učenje.


Izdvojena događanja Srca

lis 23

Natjecanje Copernicus Hackathon održat će se u Srcu 23. i 24. listopada 2019. godine u okviru Copernicus programa u organizaciji Geodetskog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu.

lis 28

Želite li se upoznati s osnovama CSS-a – tehnologije za oblikovanje web-stranica? Prijavite se na tečaj koji će započeti u ponedjeljak, 28. 10. 2019., u 9:00 sati.
Prijave su u tijeku.

stu 07

Trebate li pomoć kod uporabe programa Word prilikom oblikovanja seminarskog ili nekog drugog rada tijekom studija? Prijavite se na radionicu koja se održava u četvrtak, 7. 11. 2019. od 16:30 sati. Prijave su u tijeku.

stu 11

Želite li ovladati uporabom programa PowerPoint i naučiti izraditi "moćne" prezentacije? Prijavite se na besplatnu radionicu koja se održava u ponedjeljak,  11. 11. 2019., od 16:30 sati. Prijave su u tijeku.