Tjedan Centra za e-učenje

9. 9. 2019.

Tjedan Centra za e-učenje Srca, koji se tradicionalno održava svake godine, ove će se godine održati od 23. do 27. rujna 2019. Tjedan Ceu organiziramo na početku akademske godine kako bi nastavnicima približili tehnologije e-učenja, educirali ih te im pomogli da pronađu najbolji način kako integrirati tehnologije e-učenja u obrazovni proces.

Tijekom Tjedna održat će se niz radionica i tečajeva. Na rasporedu su tečaj „Osnove rada u sustavu Merlin“ kao i tečaj „Napredni rad u sustavu Merlin - pitanja i testovi“, oba su prilagođena novoj inačici sustava Moodle 3.7. Također nastavlja se i s tečajem „Priprema virtualnog predavanja – webinara“ za sve koji se žele upoznati s webinarima i predavanjima u realnom vremenu. Za nastavnike smo pripremili i radionicu „ABC radionica dizajna nastave“ kojom želimo pomoći nastavnicima u izradi novog ili unapređenju postojećeg e-kolegija.

Tu su i konzultacije za nastavnike na kojima mogu pitati i dobiti informacije kako izraditi e-kolegij ili kako izraditi e-portfolio i koristiti ga kao nastavnu aktivnost. Konzultacije se odvijaju osobnim dolaskom u Srce ili putem sustava za webinare.

Raspored aktivnosti u okviru Tjedna Centra za e-učenje Srca možete pogledati na stranicama Centra za e-učenje.


Izdvojena događanja Srca

ruj 01

Svake godine u rujnu organiziramo niz predavanja namijenjenih novim studentima Sveučilišta u Zagrebu.

ruj 19

Želite li se upoznati s mogućnostima besplatnog programa GIMP koji će vam biti od pomoći pri obradi slika ili drugih vrsta grafike, prijavite se na radionicu koja će se održati 19. 9.  2019. u 16:30 sati. Prijave su u tijeku!

ruj 23

Od 23. do 27. rujna održavamo Tjedan Centra za e-učenje - niz radionica i tečajeva za nastavnike.

ruj 24

Steknite znanja i vještine potrebne za administraciju operacijskih sustava Windows ili Linux. Prijave za novi ciklus koji počinje 24. 9. 2019. su u tijeku.

lis 14

Steknite znanja potrebna za administaciju operacijskog sustava Linux. Tečaj počinje 14. 10. 2019. u 9 sati. Prijave su u tijeku.