Tjedan cjeloživotnog učenja u Srcu

28. 9. 2015.

Srce će se i ove godine svojim obrazovnim aktivnostima uključiti u obilježavanje Tjedna cjeloživotnog učenja, u razdoblju od 28. rujna do 4. listopada 2015. Jedna od aktivnosti kojom se Srce uključuje u obilježavanje Tjedna cjeloživotnog učenja je omogućavanje zainteresiranim građanima da se prijave za besplatan pristup jednom online tečaju po izboru u trajanju od tri mjeseca.

Prijave na tečajeve započet će u ponedjeljak, 28. rujna 2015., u 8 sati. Druga aktivnost kojom obilježavamo Tjedan cjeloživotnog učenja je organizacija Tjedna Centra za e-učenje, od 21. do 30. rujna 2015., koji se održava kako bismo nastavnicima pomogli steći nova znanja u području e-učenja, usavršiti nastavničke kompetencije i pomogli odabrati najbolji način kako integrirati tehnologije e-učenja u obrazovni proces. Tjedan cjeloživotnog učenja je nacionalna obrazovna kampanja, čiji je cilj podizanje svijesti o važnosti učenja i obrazovanja. Više o ovoj inicijativi možete saznati na stranici http://www.cjelozivotno-ucenje.hr/.

Izdvojena događanja Srca

Ožu 02

Steknite znanja i vještine potrebne za naprednu administraciju operacijskih sustava Windows i Linux, sigurnost operacijskih sustava te osnove računalnih mreža. Prijave za novi ciklus koji počinje 2. 3. 2020. su u tijeku.

svi 11

Ovladajte naprednom administracijom Linux poslužitelja. Tečaj Linux akademije počinje 11. 5. 2020. u 17 sati. Prijave su u tijeku.